Canarische eilanden
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Canarische eilanden met de kerst

Wilt u tijdens de kerstvakantie een luxe vakantie boeken? De Canarische eilanden staan er om bekend erg zonzeker te zijn met het hele jaar met een gemiddelde temperatuur van 20 °C  . Ideaal voor een zonvakantie in december en met de kerstvakantie. In onze Specials staan regelmatig mooie voordelen een aanbiedingen, ook met kerst.

Met de kerst naar de Canarische Eilanden

Maar waarom met de kerst naar de Canarische eilanden? Nederland is het tegenovergestelde van deze eilandengroep in december, koud, vochtig en donker. Met uitstek om de feestdagen binnen door te brengen. Maar wat dacht u van temperaturen van boven de 20° C en veel meer zonuren?

Op de Canarische eilanden kunt u genieten van kerstmarkten in de zon er is veel traditionele muziek in de straten. Bekend zijn ook de zandsculpturen die door plaatselijke kunstenaars gemaakt worden. De nieuwjaarsduik is een stuk aantrekkelijker dan ons eigen koude water.

Kerstvakantie naar Tenerife

Bahia del Duque - Tenerife
 
the ritz carlton abama - tenerife
 
Gran Melia Palacio De Isora - Tenerife
 

Met een gemiddelde temperatuur van 20 °C heeft u een fijne kerstvakantie op Tenerife. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en vanwege het subtropische klimaat is het het hele jaar door een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. De groene valleien en de indrukwekkende bergen worden hier afgewisseld met imponerende landschappen. Daarnaast zijn er diverse steden en plaatsen te bezoeken en zijn de kustgebieden erg populair bij de zonaanbidders. Hier ziet u wat vulkanisme inhoudt, want op Tenerife vindt u met name zwarte lavastranden.

   Bekijk hier de vakanties Tenerife met kerst


Kerstvakantie naar Gran Canaria

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa - gran canaria
 
Palm Beach Hotel - Gran Canaria
 
Lopesan Baobab Resort -Gran Canaria
 

Geniet tijdens uw kerstvakantie Gran Canaria in december van een temperatuur rond de 20 °C. U kunt nog een heerlijke duik nemen in de zee, aangezien de zeetemperatuur op Gran Canaria rond de 22°C ligt. Daarnaast is Gran Canaria een eiland met een surplus aan vakantiegenoegens voor een luxe verblijf. Een eiland met vele verschillende gezichten; een ruig en verrassend binnenland, duinlandschappen, schitterende stranden en het hele jaar door een mild klimaat.

   Bekijk hier de vakanties Gran Canaria met kerst


Kerstvakantie naar Lanzarote

Princesa Yaiza Suite Hotel & Resort
 
Hotel Volcan - Lanzarote
 
Hotel Los Fariones - Lanzarote
 

Het vulkanische eiland Lanzarote wordt ook wel de 'zwarte parel van de Canarische Eilanden' genoemd, is het op drie na grootste eiland van de archipel. Lanzarote is een geweldige vakantiebestemming met de kerst voor de rustzoeker en natuurliefhebber. Wat dacht u van een gemiddelde temperatuur rond de 21 °C!

   Bekijk hier de vakanties Lanzarote met kerst


Kerstvakantie naar Fuerteventura

Sheraton - Fuerteventura
 
Secrets Bahia Real Resort & Spa - Fuerteventura
 
Royal Palm Resort & Spa - Fuerteventura
 

Gelegen op slechts 100 kilometer voor de westkust van Noord-Afrika strekken de stranden van Fuerteventura zich kilometers lang langs de kust uit. Maak een uitgebreide strandwandeling. Dankzij de zeebries is het hier ook uitstekend surfen. Ook met kerst heeft Fuerteventura een gemiddelde temperatuur rond de 21 °C!

   Bekijk hier de vakanties Fuerteventura met kerst


Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: