Venetië

Luxe vakanties Venetië

Venetië, mooiste stad ter wereld, stelt zelden teleur. 'Ik zou liever in Venetië zijn op een regenachtige dag, dan in enige andere stad met mooi weer', stelde Herman Melville in 1857 en ving daarmee de charme van een stad die haar betovering het hele jaar uitoefent.

 • CityCulinairHeritageHideawayRolstoelvriendelijk

  San Clemente Palace Kempinski

  Venetie - Italië

  Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Lobby/openbare ruimte
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Wellness
  Honeymoon
  Ambiance
  Ambiance
  Ambiance
  Ambiance
  CityCulinairHeritageHideawayRolstoelvriendelijk

  San Clemente Palace Kempinski op het gelijknamige privé-eiland in de lagune van Venetië is een hotel van grote klasse. Een zeer unieke ervaring die de historie van het leven in de lagune combineert met de luxe en faciliteiten van dit hotel.

  Bekijk ›

  v.a. € 1.429, - p.p.


  28-okt-2021
  3 nachten
  2 personen
  Superior Kamer
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Venetië is het droombeeld van romantiek, een stad om verliefd op te worden. Honderden eilandjes, prachtige koopmanshuizen, basilieken, het San Marco plein en natuurlijk de onvermijdelijke gondels!

Luxe hotels in en om Venetië
Op een privé-eilandje in de lagune van Venetië bevindt zich het San Clemente Palace Kempinski, een hotel van grote klasse. In deze exclusieve hideaway geniet u van een rustige sfeer en het klassieke decor met uitzicht op de lagune of het eeuwenoude park. Laat u verwennen in een van de drie uitstekende restaurants of in de elegante Spa met een keur aan schoonheidsbehandelingen. Regelmatig gratis boottransfer (ca. 10 minuten) naar het beroemde San Marco plein.

Het romantische Venetië kunt u prima combineren met een strandvakantie. Een ideale mix van een strand, cultuur en heerlijk Italiaans eten!


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
10° 14° 19° 22° 24° 24° 21° 16° 10° Gemiddelde temperatuur
13° 12° 13° 15° 17° 20° 24° 25° 23° 21° 18° 15° Water temperatuur
3 4 5 6 8 9 10 9 7 5 2 3 Zon uren
7 6 7 8 9 8 6 5 6 8 8 7 Neerslag dagen