Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Thailand

In het hart van Zuidoost-Azië ligt het koninkrijk Thailand met haar rijke historie, tropische klimaat, heerlijke
stranden en ongekende gastvrijheid. De gastvrijheid vindt men ook terug in haar bijnaam: Het land van de Glimlach.

Sorteren op:

Sorteren op:

Landinformatie Thailand

Die kleuren en geuren, de tongstrelende keuken. Thailand is in alle opzichten een bijzondere ervaring en staat voor genieten met hoofdletters. Het zachtaardige boeddhisme is er sterk verweven met het dagelijkse leven. Thailand is vorstelijk bedeeld met natuurschoon, bergen, rijstvelden, oerwoud, eilandjes en kilometerslange stranden. Thailand is reeds 700 jaar een monarchie. Het koninkrijk heeft haar erfgoed en tradities zorgvuldig bewaard. Tegelijkertijd is het een natie die nieuwe invloeden en culturen snel heeft geadopteerd. Deze voorspoed brengende combinatie van oud en nieuw, van traditie en innovatie, maakt het land zo aantrekkelijk. Van de charme van het platteland tot het uitgaansleven in de badplaatsen.

Naast de grote culturele en landschappelijke rijkdom biedt Thailand tal van andere ingrediënten voor een heerlijke vakantie: duiken in het turkooizen water van de Andaman Zee, genieten van een cocktail op een tropisch strand of golfen op een van de meer dan 200 golfbanen die het land rijk is. Bovendien zult u telkens weer versteld staan van
de buitengewoon vriendelijke bevolking.

De Thaise keuken is inmiddels wereldberoemd vanwege het gebruik van verse ingrediënten, pittige specerijen en een gezonde bereidingswijze.

Wij selecteerden voor u exclusieve resorts in de badplaatsen Hua Hin en Krabi, alsmede op de tropische eilanden Phuket en Koh Samui en een viertal stadshotels in Bangkok.

Nieuw in ons aanbod is het nog onbekende eiland Koh Kood in de Golf van Thailand dat op een uur vliegen van Bangkok ligt en het volgens ecologisch design ontwikkelde top luxe resort Soneva Kiri huist.

Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde Thaise strandresorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.

Tips

Privéreis: Het land van de Glimlach
Een schitterende rondreis! U bewondert de hoofdstad Bangkok met gouden paleizen en kleurrijke tempels, het gebied van de River Kwai en de voormalige hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai met ruïnes van eeuwenoude tempelcomplexen. Een bezoek aan de roos van het noorden, Chiang Mai, ontbreekt niet op deze reis.
Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze privéreis. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie!

Combi Bangkok
Combineer uw verblijf in het veelzijdige en altijd verrassende Bangkok met de verlokkelijke stranden van Hua Hin, Phuket, Koh Samui of Krabi. Geniet in één reis zowel van de prachtige bezienswaardigheden die de Thaise hoofdstad te bieden heeft als van een ontspannen verblijf in een van de luxe resorts. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie!

Hua Hin ligt op ca. 2,5 uur rijden van Bangkok. Van Bangkok naar Koh Samui, Krabi en Phuket zijn dagelijks meerdere directe vluchten. De vlucht duurt ca. 1 uur.

Combi Singapore & Phuket
Geniet in één reis van zowel de bezienswaardigheden en architectuur van de metropool Singapore als van een ontspannen verblijf in een luxe resort op het eiland Phuket in de Andaman Zee.
Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Phuket Experience
Ontdek Phuket vanuit de lucht of geniet van een prachtige sterrenhemel in de baai van Phang Nga. Klik hier voor meer ideeën voor een onvergetelijk bezoek aan Phuket of neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Koh Samui Experience
Ooit eens aan zelfverdediging willen doen of na een bezoek aan de markt organisch leren koken met Chef Lat of romantisch dineren op een klif? Klik hier voor meer ideeën tijdens uw verblijf op Koh Samui. of neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Taal Thai
Valuta Thai Baht
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 230V, adapter aanbevolen.