Meivakantie
Silverjet

Luxe meivakantie

Silverjet Vakanties heeft voor u de beste vakantiebestemmingen uitgezocht voor uw luxe meivakantie. Wat dacht u van een tropische meivakantie naar Bonaire of Curacao? Liever wat dichterbij, ga voor een meivakantie portugal of een meivakantie naar Zuid-Spanje. Hier vindt u onze luxe meivakantie-bestemmingen.

Meivakantie Canarische Eilanden

Royal River - Tenerife
 
Fuerteventura
 
hotel Volcan - Lanzarote
 

Niet voor niets zijn de Canarische Eilanden populair rond de meivakantie. Hier is de gemiddelde temperatuur rond de 23 °C. Zo kunt u kiezen voor het bekendste eiland Gran Canaria. Of wat dacht u van Lanzarote, de populairste van vele vakantiegangers. Wilt u veel ontdekken, kies dan voor Tenerife. Dit is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Voor minder massatoerisme bent u op Fuerteventura aan het juiste adres.


Meivakantie Portugal

Anantara Vilamoura Algarve Resort
 
Vila Vita Parc Resort & Spa
 
Cascade Wellness Resort
 

U geniet tijdens uw meivakantie Portugal van een aangename temperatuur van 22 °C. Met een gemiddeld aan 9 zonuren per dag, maakt Portugal zich zeer geliefd als meivakantie-bestemming. Zo kunt u in april en mei heerlijk luieren, golfen of wandelen aan de goudgele Algarve.


Meivakantie Aruba

Hilton Aruba Caribbean Resort
 
 Bucuti Tara Beach Resort - Aruba
 
 Renaissance Aruba Resort Casino - Aruba
 

 

Voor een tropische meivakantie kunt u denken aan Aruba. Hier kunt u genieten van een gemiddelde temperatuur van rond de 27 °C. Met de parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, helder blauwe zee, tropische cocktails en luxe hotelcomplexen met zeer veel faciliteiten, is een meivakantie Aruba the place to be.


Meivakantie Bonaire

Harbour Village Beach Club - Bonaire
 
Delfins Beach Resort - Bonaire
 
Delfins Beach Resort - Bonaire
 

Zonliefhebbers kunnen hun hart op op het kleinste eilanden van de ABC-eilanden; Bonaire. Tijdens uw meivakantie Bonaire geniet u van temperaturen rond de 27 °C. Bonaire wordt ook wel de Drivers Paradise genoemd en is dan ook zeer populair onder, wandel-, duik- en zonliefhebbers. Pak een huurauto en ga op ontdekkingstocht of neem een duik de zee in en zwem met zeeschildpadden en kijk uw ogen uit bij het zien van het kleurrijke koraal.


Meivakantie Curaçao

Curaçao Marriott Beach Resort - Curaçao
 
baoase luxury resort - Curaçao
 
Avila Hotel - Curaçao
 

Wilt u zeker van zijn dat u zon heeft in de meivakantie; dan is een meivakantie Curaçao wat voor u. Op Curaçao is de gemiddelde temperatuur in mei 28 °C en het zeewater rond de 25°C. Een meivakantie Curaçao biedt u naast een aangenaam klimaat ook een adembenemende onderwaterwereld, mooie stranden en een fraai heuvellandschap.


Meivakantie Zuid-Spanje

Kempinski Hotel Bahia Estepona - Costa del Sol
 
Aguas de Ibiza
 
St. Regis Mardavall Resort
 

De ideale maand om naar Zuid-Spanje af te reizen is in mei. Tijdens deze maand is het relatief droog en niet benauwd heet. De gemiddelde temperatuur is rond de 23 °C, perfect voor een meivakantie Zuid-Spanje. Tijdens uw vakantie naar het zuiden van Spanje maakt u kennis met bergachtige landschappen en ongerepte natuur. Hier treft u dan ook vele luxe hotels met een prachtige ligging.


Wilt u weten welke bestemmingen per maand populair zijn?

 
Aanmelden op onze nieuwsbrief
 
 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: