Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Tenerife

Vanwege het heerlijke klimaat met een gemiddelde temperatuur van ca. 23 °C wordt Tenerife wel 'het eiland van de eeuwige lente' genoemd. Het eiland is dan ook bijzonder populair, niet in de laatste plaats vanwege de vele uitstekende resorts.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Tenerife

Vanaf de zuidelijke luchthaven van Tenerife bereikt u allereerst Playa de las Américas, een druk bezochte toeristenplaats. Direct ten noorden hiervan strekt zich de mondaine Costa Adeje uit, met verschillende witte stranden.

Aan Playa Fañabé kozen wij voor het Jardines de Nivaria met zijn art-deco-elementen en aan Playa del Duque dienen het kleinschalige Iberostar Grand Hotel El Mirador, het sprookjesachtige Gran Hotel Bahia del Duque met een apart villagedeelte Villas Bahia del Duque en Iberostar Anthelia & Iberostar Grand Hotel Salomé zich aan. Dit laatste complex bestaat feitelijk uit twee hotels: Anthelia voor gezinnen met kinderen en Salomé louter voor volwassenen.
Op een heuvel boven Playa del Duque liggen de moderne en trendy Baobab Suites.

In La Caleta, ten noorden van Playa del Duque, selecteerden wij het elegante Sheraton La Caleta en het villacomplex Hotel Suite Villa María.

Bent u op zoek naar een intiem, romantisch en luxueus verblijf, dan raden wij de Royal Garden Villas aan, gelegen naast de golfbaan Costa Adeje. Het moderne en hippe Hard Rock Hotel Tenerife aan de zuidkust van Tenerife in Playa Paraiso is een nieuwe unieke vakantie ervaring.

Voor een luxueus verblijf kunt u zowel terecht in het The Ritz-Carlton, Abama 10 kilometer ten noorden van de Costa Adeje, als in het Red Level at Gran Melia Palacio de Isora in het nabijgelegen plaatsje Alcala.

Speciaal aanbevolen

Op Tenerife hebben vooral Gran Hotel Bahia del Duque en The Ritz-Carlton Abama ons hart gestolen.

In Gran Hotel Bahia del Duque voelen veeleisende gasten zich bijzonder goed thuis, mede door de luxe en kwaliteit. Een zeer aangenaam verblijf met veel sport en ontspanning, activiteiten voor jong en oud en culinaire verrassingen.

The Ritz-Carlton Abama wordt gekenmerkt door comfort, aangename ambiance en uitstekende golffaciliteiten. Ideaal voor gasten die privacy en ontspanning zoeken. Geniet in de toprestaurants van een culinaire ontdekkingsreis.

Tips

Autohuur
De hotels op Tenerife bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Klimaat

Tenerife

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  20 
  18 
 • Feb 
  20 
  17 
 • Mrt 
  21 
  18 
 • Apr 
  22 
  19 
 • Mei 
  23 
  20 
 • Jun 
  25 
  21 
  10 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  27 
  23 
  11 
 • Aug 
  28 
  24 
  11 
 • Sep 
  27 
  24 
 • Okt 
  25 
  22 
 • Nov 
  23 
  20 
 • Dec 
  21 
  19 
Taal

Spaans

Valuta

Euro

Reisdocumenten

Graag wijzen wij U erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties.
Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)


Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Elektriciteit

220V

Tijdsverschil Het is op Tenerife 1 uur vroeger.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Meet & Greet Bij aankomst op de luchthaven van Tenerife wordt u opgewacht door onze vertegenwoordig(st)er en naar de gereedstaande auto voor uw privétransfer gebracht.
Service ter plaatse Tijdens uw verblijf zal onze host(ess) de dag na aankomst contact met u opnemen. Hij/zij zal u lokale informatie verstrekken en u informeren over uw transfer terug.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Tenerife Zuid Iberostar Anthelia 23 km. 21 minuten
Sheraton La Caleta 23 km. 21 minuten
Iberostar Grand Hotel El Mirador 23 km. 21 minuten
Baobab Suites 23 km. 21 minuten
Gran Hotel Bahia del Duque 23 km. 21 minuten
Vincci La Plantacion del Sur 23 km. 21 minuten
Jardines de Nivaria 23 km. 21 minuten
Villas Bahia del Duque 23 km. 21 minuten
Iberostar Grand Hotel Salome 23 km. 21 minuten
Hotel Suite Villa Maria 26 km. 23 minuten
Hard Rock Hotel Tenerife 26 km. 23 minuten
Royal Garden Villas 26 km. 23 minuten
Gran Melia Palacio de Isora 45 km. 42 minuten
The Ritz-Carlton, Abama 45 km. 42 minuten
Red Level at Gran Melia Palacio de Isora 45 km. 42 minuten
Voor alle hotels geldt: Uw privétransfer wordt uitgevoerd in een goede middenklasse auto (1-3 inzittenden) of een minibusje (4-7 inzittenden).

Bekijk onze beste aanbiedingen van deze week

 • Deluxe

  Bahia del Duque, Tenerife

  Luxe resort met sprookjesachtige architectuur en ligging aan fraai zandstrand. Boek nu en ontvang 15% voordeel op uw verblijf.
  Meer info