Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Sublieme wellness
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Sublieme wellness
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Capri Palace Jumeirah, Capri

Capri Palace Jumeirah in Anacapri op het Zuid-Italiaanse eiland Capri is een elegant tophotel met mediterrane flair. Gebouwd in de stijl van een 17e-eeuws Italiaans paleis met een unieke ligging in het idyllische stadje Anacapri. Capri Palace biedt een adembenemend uitzicht over de Golf van Napels en de eilanden Ischia en Procida. Het interieur is van moderne eenvoud met kunstwerken. U wordt geinspireerd door kunst, culinair verrast en verwend door de persoonlijke service. Piazza di Anacapri met elegante boetieks ligt direct naast het hotel. De overtocht vanuit de haven van Napels naar Capri duurt ca. 45 minuten. De luchthaven Napels ligt op ca. 10 km van de haven vanwaar de overtocht per ferry plaatsvindt. Het centrum van Capri ligt op ca. 2 km. 


Faciliteiten

Lobby met pianobar en open haard, diverse lounges met schilderijen uit de privécollectie van de eigenaar en boetieks. In de schaduwrijke tuin met bloemen en planten ligt een (verwarmd) zwembad omgeven door zonneterrassen met ligbedden. Het hotel beschikt verder over een beachclub met zonneplateau, parasols, boetiek en restaurant (op ca. 3 km, gratis shuttleservice), luxe zeiljacht en motorboot. Tevens kooklessen mogelijk.


Wellness

Leading Spa 'Capri Beauty Farm' met 27 behandelkamers, gesitueerd in aparte vleugel van het hotel. Een breed aanbod aan schoonheidsbehandelingen, (thalasso)therapieën en 'Leg School Treatments', kapsalon en fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. 
L'Olivo: 2-Michelinsterren-gourmetrestaurant voor ontbijt in buffetvorm, lunch en diner a la carte. Mediterrane specialiteiten en wijnkelder met exquise wijnselectie.
Bistrot Ragù: trendy restaurant met panoramisch terras voor de lunch.
Il Riccio: gelegen bij de beachclub aan zee (op ca. 3 km, gratis shuttleservice). Dagelijks lunch van 12:30-16:00 uur en donderdag t/m zondag geopend voor diner (seizoengebonden). Serveert heerlijke zeevruchten en vegetarische maaltijden. Apart gedeelte voor deserts.
L'Olivo Undiscovered: intiem ingerichte wijnkelder met een fijne selectie van ruim 1800 labels. Ingericht tussen Romeins geïnspireerde fresco's en Art Nouveau-meubels.
Zuma Capri: nieuw restaurant, hoog gelegen met een schitterend uitzicht. Serveert hedendaagse Japanse keuken en cocktails. Geopend voor diner.
Bar degli Artisti: trendy bar omringt door kunst voor signature cocktails of een aperatief.


Kamers & Suites

De 78 elegante kamers en suites zijn ruim en elegant ingericht met airconditioning, flatscreen-tv en minibar. Badkamer met bad of aparte douche. Balkon of terras.

Classic Kamer Tuinzicht

ca. 25 m², maximaal 2 personen 
Rustig gelegen met tuin/bergzicht. Badkamer met douche of bad. Geen balkon.

Superior Kamer Tuinzicht

ca. 27 m², maximaal 2 personen 
In marinastijl ingericht. Badkamer met douche of bad. Balkon met uitzicht over de tuin.

Classic Kamer Zeezijde

ca. 25 m², maximaal 2 personen 
Ingericht in beige en witte kleuren en terracotta vloeren. Badkamer met bad of douche. Balkon met zijdelings berg/zeezicht.

Superior Kamer Zeezijde

ca. 27 m², maximaal 2 personen 
Moderne kamer. Badkamer met douche of bad. Balkon met uitzicht over de tuin en zee.

Deluxe Kamer Tuinzicht

ca. 35 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingericht met kingsizebed of 2 queensizebedden. Badkamer met separate douche. Ingericht in koloniale stijl met patio of balkon met tuin/bergzicht.

Deluxe Kamer Zeezijde

ca. 35 m², maximaal 3 personen
Ruim ingericht met zithoek. Voorzien van kingsizebed of 2 twinbedden. Klein terras met schitterend uitzicht. Badkamer met douche of bad.

Deluxe Pool Kamer

ca. 35 m², maximaal 3 personen 
Met patio en privézwembad in de tuin van 15 m². Mooie badkamer met separate douche.

Junior Suite Tuinzicht

ca. 40 m², maximaal 3 personen 
Mooie ruime Junior Suite in open plan met zithoek. Badkamer met separate douche. Met patio of terras en tuinzicht.

Junior Suite Zeezijde

ca. 40 m², maximaal 3 personen 
In open plan met badkamer en douche. Balkon met zijdelings uitzicht over zee.

Star Junior Suite

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Elegante Junior Suite ter ere van twee stijl-iconen, Audrey Hepburn en Isabelle Adjani. Voorzien van zithoek en terras met zijdelings uitzicht over zee. Grote badkamer met bad en separate douche.

Suite met privézwembad

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Elegante suite voorzien van riante woonkamer, aparte slaapkamer en 2 badkamers. De vloer is gemaakt van mooie witte stenen. De wanden zijn gedecoreerd met olieverfschilderijen geïnspireerd op het werk de kunstenaar, waaronder de beroemde Campbell Soup. Terras en tuin met verwarmd privézwembad.

Art Suite

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Riante woonkamer met werken van de beroemde kunstenaar. Aparte slaapkamer en strak vormgegeven badkamer met dubbele wastafel, bad en separate douche. Terras met schitterend uitzicht over zee. Deze suite kan gecombineerd worden met een andere Art Suite.

Capritouch Suite

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Ingericht in zachte kleuren en mediterrane stijl, verrijkt met Loro Piana stoffen. Wit en blauw met de hand beschilderde keramische vloer, aparte woon- en slaapkamer gescheiden door zuilen, bogen en gewelfde plafonds. Op maat gemaakte meubelen volgens de meest traditionele wijze. Badkamer in minimalistisch design met bad en separate douche. Panoramisch terras met uitzicht op de zee.

Monroe Suite

ca. 80 m², maximaal 3 personen 
Ruime en in minimalistische stijl ingerichte Suite. De muren zijn versierd met foto's van Marilyn Monroe. Riante woonkamer, aparte slaapkamer, inloopkast en fraaie marmeren badkamer. Terras met uitzicht over zee.

Capritouch Executive Suite

ca. 70 m², maximaal 3 personen 
Deze schitterende Suite is in mediterrane sfeer ingericht met witte bogen, design meubels, keramische vloeren en in blauw beschilderde tegels door een bekende kunstenaar van de Amalfi-kust. De wanden zijn versierd met foto’s van Capri door de fotograaf Umberto d'Aniello.

Callas Suite

ca. 80 m², maximaal 3 personen 
Ruime, lichte Suite gewijd aan de beroemde sopraan Maria Callas. Woonkamer en aparte slaapkamer, inloopkast en 2 marmeren badkamers waarvan een met signature bad en een met grote regendouche. Een terras van 50 m² met schitterend uitzicht over Ischia en zee. Plungepool met hydromassage.

Paltrow Presidential Suite

ca. 300 m², maximaal 4 personen
Voorzien van 2 slaap- en badkamers, woon- en eetkamer en dakterras. Zeezicht en privézwembad (luxe privétransfer binnen Nederland inclusief).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here