Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness

v.a. € 2.359, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 16-09-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Tips   |   Kamers & Suites

5* Kempinski Hotel San Lawrenz, Gozo

Door de ruime ligging op een terrein van 30.000 m² is het Kempinski ideaal voor rustzoekers, maar ook geschikt voor families met kinderen. Op korte afstand bevinden zich diverse bezienswaardigheden, waaronder de Dwejra-binnenzee met imposante rotsformaties. De transfer vanaf de luchthaven van Malta tot de haven is ca. 30 kilometer, de overtocht naar Gozo duurt ca. 25 minuten. Kempinski Hotel San Lawrenz ligt op ca. 10 kilometer van de haven van Gozo.


Faciliteiten

Stijlvol ingerichte lobby met indrukwekkend hoge plafonds. Receptie, lounge, winkel en boetiek. In de tuin bevinden zich 2 zwembaden en een kinderbad omringd door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Jonge kinderen beleven hun avonturen in de Renzo’s Kids Club. Verder een fitnessruimte, 2 tennisbanen, 2 squashbanen en fietsverhuur. Via de duikschool van het Kempinski kunt u de prachtige onderwaterwereld rondom Gozo ontdekken. Gratis shuttleservice naar de stranden en Gozo’s hoofdstad Victoria.

 

 


Wellness

Het maar liefst 1700 m² grote Kempinski The Spa & Ayurvedic Center beschikt over een binnenzwembad (kinderen welkom tot 15:00 uur), jacuzzi en hamam. U kunt hier (tegen betaling) kiezen uit allerlei westerse en oosterse (ayurveda) behandelingen, die in overleg met uw therapeut op maat worden samengesteld.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Voor uw overige maaltijden heeft u de keuze uit de meerdere restaurants.
L'Ortolan: mediterraan restaurant voor ontbijtbuffet en à la carte diner.
Trattoria San Lawrenz: Italiaanse specialiteiten voor diner.
L-Istorja: à la carte gourmet restaurant. Verwen uw zintuigen met een culinaire reis van duizenden jaren door de mediterrane cultuur.
Gazebo Garden Restaurant: geniet van een al fresco Aziatisch diner onder de sterren, met uitzicht op onze weelderige tuinen. 
Il-Baldakkin: café, bistro en lounge bar. Met prachtig uitzicht op het zwembad en de tropische tuin biedt Il Baldakkin een menu in bistrostijl met mediterrane flair.
The Pool Bar: signature cocktails en snacks bij het zwembad
24-uurs roomservice


Tips

Onze vertegenwoordiger ter plaatse organiseert onder leiding van ervaren gidsen diverse privé-excursies die u voorafgaande aan uw reis kunt reserveren, zoals natuurwandelingen, culturele tours (o.a. 'Valletta & 3 Cities', een dagtoer Gozo), culinaire tours (waarvan enkele inclusief kookworkshops) en privé catamaran tours (met snorkelmogelijkheden). Vraag onze Luxury Travel Consultants naar de mogelijkheden.


Kamers & Suites

De 140 kamers en suites zijn verdeeld over zes etages, smaakvol en elegant ingericht, en voorzien van flatscreen-tv, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar en kluisje. Compleet ingerichte badkamer met bad/douche. Balkon of terras met landzicht of zwembadzicht en zitje.

Deluxe Kamer

ca. 40 m², maximaal 3 personen   
Voorzien van chic comfort, kingsizebed of twee queensizebedden, en met uitzicht op de zwembaden en tuinen. Smaakvolle, elegante inrichting en voorzien van marmeren badkamer met ligbad en aparte inloopdouche.

Grand Deluxe Kamer

ca. 46 m², maximaal 3 personen
Ruime kamer gelegen op de hogere verdiepingen met fraai uitzicht op de zwembaden en de weelderige tuin. Elegante inrichting, kingsizebed of twee queensizebedden, ruime marmeren badkamer met bad en aparte inloopdouche.

Junior Suite

ca. 48 m², maximaal 4 personen   
De rustieke elegantie van de Junior Suite biedt luxe comfort in een tijdloze stijl. De grote slaapkamer kan met een gordijn worden gescheiden van de loungeruimte en beschikt over een ruim balkon. Met fraai uitzicht op het zwembad.

Country View Suite

ca. 60 m², maximaal 4 personen   
Suite met apart zitgedeelte, zeer ruim balkon en uitzicht op de landelijke omgeving. Smaakvolle, elegante inrichting en voorzien van marmeren badkamer met ligbad en aparte inloopdouche.

2-Bedroom Family Suite

ca. 90 m², maximaal 4 personen
Ruime suite met twee slaapkamers met kingsizebed of twee queensizebedden, gelegen op de bovenste verdieping. Uitgerust inclusief een volledig ingerichte kitchenette, zitgedeelte en een luxe badkamer met ligbad en aparte douche.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here