Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Hotels op thema

>

Family

Deze resorts bieden uitstekende voorzieningen voor kinderen of speciale kortingen, van gratis verblijf tot kortingen op een eigen kamer of gratis maaltijden.

>

Adults & Couples Only

Deze hotels en resorts zijn uitermate geschikt voor volwassen stellen die op zoek naar rust en ‘quality time’ met elkaar.

>

Culinair

Hotels die bekend staan op hun toprestaurant of hotels die aantrekkelijke kortingen aanbieden op het gebied van verzorging zoals gratis maaltijden.

>

All Inclusive

In deze door ons zorgvuldig op kwaliteit en service geselecteerde resorts is (bijna) alles inclusief en in de reissom inbegrepen.

>

Wellness

Wellness hotels zijn gericht op relaxen, rust en bezinning, ondersteund met traditionele of ultramoderne Spa’s, therapieën en behandelingen.

>

Honeymoon

Met zorg geselecteerde hotels vol romantische faciliteiten of met aantrekkelijke kortingen voor de perfecte huwelijksreis.

>

55 Plus

Deze hotels geven korting op het verblijf aan gasten van 55 jaar en ouder.

>

Design

Hotels met een verfrissende aanpak, met een uniek concept en een zeer eigen en trendy ´look´. Hotels die zich echt onderscheiden, op alle fronten.

>

Boutique

Kleinschalige accommodaties met een sfeervolle, charmante en persoonlijke service. Hier voelt u zich pas echt een gewaardeerde gast.

>

Active

Hotels en resorts met de allerbeste sportfaciliteiten, zowel op het land als in het water. Voor actie en wat avontuur tijdens uw vakantie.

>

Hideaway

Onder deze verzamelnaam rubriceerden wij accommodaties met een unieke, verscholen ligging waar rust vanzelfsprekend en authentiek is.

>

Golf

Hotels met optimale golffaciliteiten, zowel voor beginnende als voor veeleisende spelers. De golfbaan behoort tot het hotel of ligt direct in de buurt.

>

Lang Verblijf

Heel wat luxe hotels hebben graag dat u er zo lang mogelijk verblijft. Om dit te stimuleren bieden zij u extraatjes of kortingen aan.

>

Huwelijksjubileum

Voor menigeen zijn mijlpalen als een bepaald huwelijksjubileum een uitstekende reden om dit met een bijzondere en romantische vakantie te vieren.

>

Heritage

Hotels die een verhaal hebben te vertellen, gevestigd in klassieke gebouwen uit vorige eeuwen en met de grandeur van voorbijgegane tijden.