Regent zomerroutes
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Regent Seven Seas Cruises

Silverjet selecteert de mooiste reizen die Regent Seven Seas Cruises u te bieden heeft.

Stap aan boord van luxe en verwennerij met Regent Seven Seas Cruises. Ontdek een wereld van ongeëvenaarde elegantie en comfort, waar elk moment wordt gekoesterd en elk detail perfect is. Laat ons u meenemen op een reis van dromen, waar elke bestemming een nieuwe beleving biedt.
Boek nu en ervaar de ultieme reiservaring met Regent.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.

Dreams of Bordeaux

SEVEN SEAS MARINER

VAN AMSTERDAM NAAR BARCELONA
Vertrek op 12 augustus vanuit Amsterdam voor
een 13-daagse cruise met het elegante schip Seven Seas Mariner.
 

Verken de charme van o.a. Zeebrugge, Guernsey en Lissabon aan boord van Regent Seven Seas Cruises tijdens de 'Dreams of Bordeaux' reis. Geniet van luxe en comfort terwijl u door deze historische Europese havens vaart.
Indicatieprijs p.p. € 6.099,- indien geboekt voor 1 juni 2024.
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite. Inclusief: vlucht, transfer, wifi, excursies, fooien/tips, onbeperkt drankjes, inclusief heerlijke wijnen en sterke dranken, champagne of bier, specialiteitenrestaurants, roomservice, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice.

 

van amsterdam naar barcelona

Vita est Bona

SEVEN SEAS MARINER

VAN BARCELONA NAAR ROME
Vertrek op 24 augustus vanuit Barcelona voor
een 13-daagse cruise met het elegante schip Seven Seas Mariner.
 
De Middellandse Zeeroute 'Vita Est Bona' biedt een weergaloze reiservaring langs adembenemende kustlijnen en pittoreske havens. Geniet van ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit terwijl u de mooiste plekken als Granada, Mahon, Marseille en Monte Carlo bezoekt.
Indicatieprijs p.p. € 7.249,- indien geboekt voor 1 juni 2024.
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Verande Suite. Inclusief: vluchten, Executive Lounge voor vertrek, transfers, pre-night hotel, wifi, onbeperkt excursies, fooien/tips, onbeperkt drankjes, inclusief heerlijke wijnen en sterke dranken, champagne of bier, specialiteitenrestaurants, roomservice, shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice.

 

van barcelona naar rome


Regent Seven Seas Cruises

 

 

 

5*Deluxe Regent Seven Seas Cruises

Een rederij waar werkelijk alle luxe is inbegrepen! Niet alleen uw favoriete drankje staat al voor u klaar als u uw lievelingsbar bezoekt, maar ook het dineren in de specialiteitenrestaurants is inclusief. Zelfs de, kleinschaliger excursies zijn zonder beperking inbegrepen, u kunt uw landbezoeken naar hartenlust combineren.

Het ultieme cruisen, zo kunnen we een zeereis aan boord van Regent Seven Seas Cruises het beste omschrijven. Alles ademt kwaliteit en perfecte service staat hoog in het vaandel. De attente bemanning zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en dit maakt deze rederij uitstekend geschikt voor een langere cruise of zelfs een wereldcruise.

Veel routes hebben een langer verblijf van één of twee nachten in een bijzondere bestemming, zodat u uitgebreid kunt kennismaken met de lokale cultuur of natuur. De inbegrepen excursies kunt u eindeloos combineren. U ontvangt het overzicht ruim voor uw vertrek en kunt vanaf dat moment uw voorkeur reserveren.

Deze rederij heeft een drietal schepen voor maximaal 496 tot 700 gasten en de drie nieuwste schepen nemen maximaal 746 gasten mee op hun zeereizen.
De Seven Seas Explorer (gelanceerd als ’s werelds meest luxe schip ooit gebouwd) en Splendor zijn in 2016 en 2020 aan de vloot toegevoegd, terwijl in november 2023 de introductie van het nieuwste prachtige cruiseschip van deze rederij plaatsvond: de Seven Seas Grandeur, het summum van stijl en luxe. Regent Seven Seas cruises is zeer geliefd bij de vele ‘repeaters’ vanwege de luxe maar toch informele sfeer aan boord.

De ruime suites, alle voorzien van een privé balkon, zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en comfort. Ook hier kunt u van uw favoriete drankje genieten en indien u wenst uw diner gang voor gang geserveerd krijgen in uw ruime suite. Dit is cruisen zoals u altijd heeft gewenst!

  • Inclusief bij Regent Seven Seas Cruises
  • Cruise op basis van volpension
  • Brede keuze uit inbegrepen excursies in de haven
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Fooien
  • Dineren in specialiteitenrestaurants
  • Wifi
  • Valet wasservice (muv dry-cleaning)