Aruba, top 3 bezienswaardigheden
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Aruba, top 3 bezienswaardigheden

  1. Bezoek de kleurrijke Alto Visto Kapel
  2. Geniet van het uitzicht bij California Lighthouse
  3. Ontdek de geschiedenis in Museo Historico Arubano

Alto Vista kapel

Aan de noordkust van Aruba staat op eenzame hoogte een kleurrijke kapel, de Alto Vista Kapel. De afgelegen ligging en serene rust die hier heerst, doet vermoeden dat de kapel niets meer is dan een toeristische trekpleister. In werkelijkheid worden er wekelijks diensten gehouden waardoor de kapel een levendig karakter heeft. Het is dus zeker aan te raden om een dienst bij te wonen!

Aruba, one happy islandGoudmijnen op Aruba

Aan het begin van de negentiende eeuw werd op Aruba goud ontdekt en dat heeft voor een heuse ‘goldrush' gezorgd. Halverwege de vorige eeuw is de goudwinning op Aruba langzaam aan uitgeblust. Op het eiland zijn nog wel een aantal goudmijnruïnes te vinden, zoals de Balashi goudmijnen bij Spaans Lagoen en Bushiribana aan de noordkust.

Museo Historico Arubano Fort Zoutman Aruba

Het historische museum van Aruba is gevestigd in Fort Zoutman in Oranjestad. Hier wordt in een notendop de geschiedenis van het eiland verteld.

California Lighthouse Aruba

In het noordwesten van Aruba staat een vuurtoren die u vanaf grote afstand al ziet liggen. De California vuurtoren op zich is niet alleen een bekend historisch monument, het biedt ook nog eens een adembenemend uitzicht. Het is gelegen op het Hudishibana plateau en hierdoor heeft men een prachtig panorama waarbij men aan de linkerkant de ruwe noordkust van Aruba ziet liggen en aan de rechterzijde uitkijkt op de prachtige stranden van Palm Beach.

Hebben wij u enthousiast gemaakt voor een vakantie op Aruba? Bekijk ons aanbod luxe hotels op Aruba nu.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: