Travel in Style
Bezoek Algarve
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Bezoek Algarve

Onze Luxury Travel Consultants Danja en Anneke zijn vorige week afgereisd naar Portugal om zelf te ervaren hoe het reizen is ten tijde van COVID-19. Daarnaast hebben zij ook verschillende Silverjet-hotels bezocht om te zien welke maatregelen er zijn getroffen en of dit wellicht effect heeft op de vakantiebeleving.

De vlucht
We vlogen met Transavia vanaf Eindhoven naar Faro. Het toestel zat redelijk vol, maar gelukkig hield iedereen rekening met elkaar. Dit geldt ook op de luchthaven waar eigenlijk niet veel veranderd. Er worden duidelijke instructies gegeven en er zijn de nodige maatregelen getroffen zodat iedereen 1,5 meter afstand kan bewaren. Op het vliegveld en in het vliegtuig dien je wel een mondkapje te dragen. Wist je dat wij mondkapjes meesturen met de reisbescheiden voor jouw klanten? 

Inchecken  Vlucht Transavia  HV

Op de bestemming

Mondkapjes
Voor alle accommodaties geldt dat voordat je naar binnengaat je eerst jouw handen moet desinfecteren. Hiervoor staan diverse zuilen bij de ingang. Zodra je het hotel binnenkomt dien je ook jouw mondkapje weer op te zetten. Deze moet je ophouden en zodra je weer naar buiten gaat mag deze weer af. In de restaurants dien je het mondkapje ook te dragen totdat je aan tafel zit. Zodra je opstaat om weg te gaan, dien je het kapje weer op te zetten.

Temperatuur
Bij een aantal hotels kan het voorkomen dat de temperatuur wordt gemeten, soms zelfs elke dag. Dit doen zij ook bij het personeel om zeker te weten dat iedereen gezond is. Het personeel heeft speciale trainingen gehad hiervoor.

Kamers
De kamers zijn, voordat jouw klanten arriveren, minimaal 24 uur niet bezet en volledig schoongemaakt. Zelfs de kussens van de banken worden gereinigd. Bij veel hotels zijn de aminities zijn vacuüm verpakt, zodat men weet dat dit schoon is. Verder zit er een seal op de deur en de zegel geeft aan dat de kamer geheel gedesinfecteerd is. Ook beschikken de kamers over speciale sets met desinfectie middelen en mondkapjes. 

Kit  Incheck Strand  COVID

Bij ziekte
Alle hotels hebben te allen tijde twee kamers beschikbaar die helemaal gedesinfecteerd zijn. Deze houden ze apart voor gasten die verschijnselen vertonen. De gasten worden daar opgevangen, waarna de autoriteiten worden ingeschakeld, zodat de gasten getest kunnen worden. Er wordt nauw samengewerkt met de lokale ziekenhuizen. Mocht het nodig zijn om voortijdig naar huis te gaan, dus de zogeheten repatriëring, zal dit door de regering niet worden voorzien, maar Silverjet Vakanties brengt jouw klanten veilig thuis en de kosten hiervan zijn voor onze rekening. 

Ontspannen sfeer
Wij voelen ons heel erg veilig in de Algarve. Het is nog wel erg rustig, maar dat is misschien nou juist wel prettig. De meeste hotels openen langzaamaan weer hun restaurants en ook in de plaatsjes openen de restaurants weer hun deuren. De sfeer is ontspannen en het mooie weer bracht natuurlijk gelijk die vakantiestemming. Iets wat we al lang niet meer hadden ervaren, maar wat wel heel erg fijn is!

Ontbijt  Anneke en Danja  Bela Vista

Wil je meer informatie ontvangen over onze reis of over de hotels in de Algarve dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Danja en Anneke