Coronapaspoort
Coronapaspoort
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Coronapaspoort

We gaan steeds meer in de richting van een relatief normale zomervakantie.
Met het groene licht voor het voor Europa geldende coronapaspoort wordt er weer een positieve stap gezet. Het paspoort, welke de naam EU COVID-19 certificate krjgt, komt in de plaats van het door de Europese Commissie voorgestelde Digital Green Certificate.
Met het coronapaspoort dat bedoeld is als reisdocument, kunnen reizigers aantonen dat zij gevaccineerd zijn, in het bezit zijn van een negatief testresultaat of hersteld zijn van het virus. Het document dat zowel digitaal als op papier beschikbaar gesteld wordt moet voorkomen dat reizigers te maken krijgen met aanvullende reisbeperkingen als quarantaine en andere testen. Lidstaten moeten vaccinatiebewijzen van andere lidstaten accepteren zolang het om vaccins gaat die goedgekeurd zij door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

De volgende stap zijn de onderhandelingen over de invoering van het EU COVID-19 certificate met als doel om voor de zomervakantie een akkoord te bereiken.

 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: