Travel in Style
Silverjet Exclusive Package - Bahia del Duque

Silverjet Exclusive Package - Bahia del Duque

Gran Hotel Bahia del Duque is een van de toppers van Silverjet Vakanties. Dit luxueuze 5*Deluxe hotel is gelegen op Tenerife, waar u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur.

Silverjet Exclusive Package - 5* Deluxe Bahia del Duque, Tenerife
Dit 'Leading Hotel of the World' wordt gekenmerkt door haar sprookjesachtige architectuur, hetgeen een bijzondere sfeer creëert waardoor u zich snel thuis zult voelen. Het motto van het hotel is 'live the difference' en dat komt in alles terug. U kunt hier optimaal genieten van alle luxe, uitstekende service en hoge kwaliteit.

Bahia del Duque  Bahia del Duque  Bahia del Duque

Het luxueuze hotel is uniek gebouwd in de vorm van een dorp met klassieke Canarische en koloniale architectonische invloeden. Bahia del Duque ligt direct aan het Duque-strand, dat via de wandelpromenade is te bereiken. 

Bahia del Duque beschikt over prachtige suptropische tuinen met vier zwembaden verdeeld over terrassen. U kunt hier heerlijk zonnen in alle rust. Een aanrader is een bezoek aan de 3.500m² grote Spa, welke een keur aan behandelingen biedt, maar ook pilateslessen en kinesis met een persoonlijke trainer. 

Op culinair gebied is Bahia del Duque een echte topper. U heeft keuze uit 9 restaurants welke allemaal beschikken over een terras. U verblijft hier op basis van logies/ontbijt, maar halfpension is ook mogelijk. Het ontbijt bij Bahia del Duque is zeer goed. U kunt hier naast een glaasje bubbels genieten van diverse lekkernijen van de chocoladefontein.

Uw Deluxe Kamer (ca. 31m²) is voorzien van airconditioning, zithoek, wifi, tv, telefoon, minibar en kluisje. Knusse badkamer met Spaanse tegels en bad/douche, toilet, bidet, badjassen, slippers en haardroger.

Klik hier voor de volledige hotelbeschrijving

Bahia del Duque Exclusive Package
- Vluchten met Transavia naar Tenerife en v.v. (incl. stoelreservering en 20 kg ruimbagage p.p.)
- Toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol
- Privétransfer van en naar de luchthaven van Tenerife
- 7 overnachtingen in een Deluxe Kamer Zeezicht, inclusief uitgebreid ontbijt
- Upgrade van een Deluxe Kamer Tuinzicht naar Deluxe Kamer Zeezicht
- 25% korting op de hotelkamer
- 1x Entree Thermaalcircuit (per volwassene, per verblijf)
- 1x Lunch in de Beach Club

Speciale arrangementsprijs € 1.575,- p.p.
(op basis van een bezetting van 2 personen)
Geldig bij verblijf t/m 23-12-2020

Meer informatie en/of boeken
Dit exclusieve arrangement is niet online boekbaar. Neemt u voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants via tel 055-3575597 of via e-mail verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!