Hotelgroepen
Wereldwijde Hotelgroepen
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Wereldwijde Hotelgroepen

Hotelgroepen die aan de kwaliteitseisen van Silverjet voldoen

Er bestaan wereldwijd veel hotelgroepen, maar slechts enkele voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Silverjet Vakanties. Hotels die deel uitmaken van deze groepen worden op deze site met onderstaande logo's aangegeven. Iedere hotelgroep heeft specifieke kenmerken die wij u hieronder graag toelichten. Op deze wijze kunt u het hotel kiezen dat het beste bij u past.

The leading hotels of the worldThe Leading Hotels of the World

Meer dan 430 bijzondere hotels in meer dan 80 landen dragen met trots het label ‘Leading Hotel of the World’. Buitengewoon, bijzonder en onafhankelijk, dat hebben al deze hotels gemeen. Van oude paleizen tot weelderige safaritenten en van intieme stedelijke ‘hideaways’ tot mystieke paradijsjes. Alle hotels zijn uniek en dragen de cultuur van hun bestemming uit. Gastvrijheid wordt hier gezien als een kunst en een passie die verwacht wordt van alle medewerkers. Topkwaliteit op alle fronten kunt u verwachten bij een van de ‘Leading Hotels of the World’, die u in deze brochure herkent aan het logo.

 

 


Small Luxury Hotels of the WorldSmall Luxury Hotels of the World  

Kleinschalig en onafhankelijk, dat zijn alle leden van de ‘Small Luxury Hotels of the World’. Zoekt u een luxe hotelervaring in een intieme setting, dan bent u hier aan het juiste adres. Meer dan 520 hotels verdeeld over 70 landen bieden elk een unieke ervaring. Van mondaine design hotels tot 18e-eeuwse omgebouwde herenhuizen en van historische landhuizen tot afgelegen privé-eilanden. Alleen individuele hotels die voldoen aan de allerhoogste standaard  mogen lid worden van SLH-groep, die wij in deze brochure van hun logo hebben voorzien.

 

 


Relais & ChateauxRelais & Chateaux

Overal ter wereld en uniek in de wereld, dat zijn de hotels van Relais & Chateaux. Dé plaats bij uitstek voor wie gastronomisch wil tafelen in een bijzonder kader. Een uitmuntend restaurant is namelijk een ‘must’ voor deze hotels.
Kleinschalig begonnen in Frankrijk in de jaren ’50 van de vorige eeuw, is deze organisatie inmiddels uitgegroeid tot een keten met maar liefst 520 leden verdeeld over zestig landen in vijf continenten. Elk hotel heeft een uniek karakter en nodigt zijn gasten uit om een buitengewone regio te ontdekken en te genieten van bijzondere restaurants. U herkent deze accommodaties aan het Relais & Chateaux-logo.

 

 


Design hotels made by originalsDesign Hotels

Meer dan een verzameling hotels is dit een verzameling verhalen. Elk logement draagt de ideeën uit van een hotelier met visie; iemand met passie voor het vak, met oprechte gastvrijheid en een waarborg van culturele authenticiteit. Een verblijf hier staat garant voor een persoonlijke, unieke en gastvrije ervaring. Alle hotels van deze groep - aangegeven met het groepslogo - imponeren met hun unieke design en met een bijzondere architectuur. Er zijn maar liefst 250 onafhankelijke Design Hotels verdeeld over 40 landen over de hele wereld.


 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: