v.a. € 3.396, - p.p.

  • 4 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Mountain Pavilion o.b.v. logies & ontbijt
  • Vertrekdatum 28-05-2021

6* Amanoi, Nha Trang

Genesteld in Nui Chua National Park ligt het Amanoi in een spectaculaire setting. Dit toevluchtsoord gelegen op een klif langs de grillige kustlijn aan de zuidoostkust van Vietnam heeft het allemaal: een relaxte beachclub, een serene Spa, schitterende villa’s en tal van faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Architect Jean-Michel Gathy liet zich inspireren door traditionele Vietnamese constructies. De rechte lijnen, minimalistisch design en fijne stoffen staan in schril contrast met het ruige landschap. De service is uitzonderlijk. Het lijkt alsof het resort kilometers verwijderd is van de bewoonde wereld. In werkelijkheid duurt de schilderachtige transfer slechts 70 minuten van de luchthaven Cam Ranh.

Faciliteiten

Bij aankomst leiden imposante trappen naar het tempelachtige centrale paviljoen, waar de klim wordt beloond met een schitterend uitzicht op de oceaan en het resort. In het yogapaviljoen aan het meer worden elke ochtend gratis yogalessen gegeven. Verder een tennisbaan en non-motorized watersporten. Er zijn twee zwembaden: een 50-meter zwembad bij de beachclub en het 20-meter hoger gelegen zwembad met uitzicht op zee. In Rock Studio met spectaculair uitzicht kan men exclusieve kooklessen volgen (tegen betaling). Dagelijkse afternoon tea in het hoofdrestaurant, Dagelijkse in de ochtend yoga, pilates en fitness. Gratis watersporten zoals kajakken, zeilen met hobie cat, stand-up paddleboarden, snorkelen en windsurfen. Kinderactiviteiten, waaronder vissen, kooklessen, knutselen en filmavonden.

Wellness

De Aman Spa wordt omringd door een met lotus gevuld meer, voorzien van meerdere behandelingsuites, hydrotherapieruimte en een Pilates-studio. Er zijn meerdaagse wellnessprogramma’s voor o.a. detox en gewichtsverlies.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
The Restaurant
: in het centrale paviljoen ligt het hoofdrestaurant voor diner met groot terras met uitzicht op de ruige kustlijn van Vinh Hy Bay en de omliggende groene heuvels. De dagelijkse vangst van de lokale vissersboten neemt een groot deel van het menu in beslag: vis, kreeft en inktvis worden bereid met aromatische kruiden en lokale groenten gevolgd door vers tropisch fruit als dessert. Authentieke Vietnamese gerechten worden uiteraard ook geserveerd. Vietnamese cuisine.
Beach Club: Aziatische en internationale cuisine. Hier wordt de lunch geserveerd.

Kamers & Suites

De 31 paviljoens liggen verspreid over de heuvels en aan zee, slechts sporadisch onderbroken door enorme rotsblokken die vanuit het niets lijken te zijn gestort. Elke villa heeft een grote open woon- en slaapkamer met een kingsizebed, een zithoek, Nespresso-apparaat, airconditioning, minibar, bose-geluidssysteem. Riante badkamer met dubbele wastafel, bad en aparte douche. Het houten zonnedek overspant de volledige lengte en biedt uitzicht op zee of de omliggende heuvels.

Mountain Pavilion

Mountain Pavilion

ca. 95 m², maximaal 3 personen 
Zeer luxueus ingericht. Open living met schrijftafel, sofa, en slaapgedeelte met kingsizebed. Fraaie badkamer met aparte douche. Terras met uitzicht over de heuvels.

Ocean Pavilion

Ocean Pavilion

ca. 95 m², maximaal 3 personen 
Zeer luxueus ingericht. Open living met schrijftafel, sofa, en slaapgedeelte met kingsizebed. Fraaie badkamer met aparte douche. Terras met uitzicht over zee.

Mountain Pool Villa

Mountain Pool Villa

ca. 125 m², maximaal 3 personen 
Ingericht in open plan met schrijftafel, sofa, fauteuils en slaapgedeelte met kingbed. Groot terras met ligbedden, privézwembad en uitzicht op het meer of de heuvels.

Ocean Pool Pavilion

Ocean Pool Pavilion

ca. 125 m², maximaal 3 personen 
Ingericht in open plan met schrijftafel, sofa, fauteuils en slaapgedeelte met kingbed. Groot terras met ligbedden, privézwembad en uitzicht op zee.

Amanoi Ocean Pool Villa

Amanoi Ocean Pool Villa

ca. 280 m², maximaal 3 personen 
Exclusieve Villa gelegen op de kliffen met groot terras met infinitypool en panoramisch uitzicht op de zee.

Spa House - 1 slaapkamer

Spa House - 1 slaapkamer

ca. 300 m², maximaal 3 personen 
Villa met eigen spa bestaande uit een spabehandelkamer, sauna, stoombad en plungepool. Groot terras met outdoor living, ligbedden en privézwembad. Dagelijks is een 3 uur durende spabehandeling inclusief.

Spa House - 2 slaapkamers

Spa House - 2 slaapkamers

ca. 300 m², maximaal 5 personen 
Villa met 2 slaapkamers en een woonkamer. Voorts eigen spa bestaande uit een spabehandelkamer, sauna, stoombad en plungepool. Groot terras met outdoor living, ligbedden en privézwembad. Dagelijks is een 3 uur durende spabehandeling inclusief.

Residence - 2 slaapkamers

Residence - 2 slaapkamers

ca. 500 m², maximaal 5 personen  
Luxe paviljoen met woonkamer, outdoor living, 2 paviljoens elk met eigen slaapkamer, badkamer en terras, butler en villapersoneel. Groot terras en zwembad met uitzicht op heuvels en de zee. Gratis minibar met non-alcoholische dranken. Champagne en canapés bij aankomst.

Residence - 3 slaapkamers

Residence - 3 slaapkamers

ca 700 m², maximaal 7 personen  
Voorzien van een 3 paviljoens met drie slaapkamers met kingsizebed, woon- en eetpaviljoens. Riant houten zonnedek met privézwembad met zicht op de bergen en de oceaan. Inclusief butlerservice. Gratis minibar met non-alcoholische dranken. Champagne en canapés bij aankomst.

Residence - 4 slaapkamers

Residence - 4 slaapkamers

ca 800 m², maximaal 9 personen
Voorzien van een 4 paviljoens met vier slaapkamers met kingsizebed, woon- en eetpaviljoens. Riant houten zonnedek met privézwembad met zicht op de bergen en de oceaan. Inclusief butlerservice. Gratis minibar met non-alcoholische dranken. Champagne en canapés bij aankomst.

Residence - 5 slaapkamers

Residence - 5 slaapkamers

ca 1000 m², maximaal 11 personen  
Voorzien van een 5 paviljoens met 5 slaapkamers met kingsizebed, woon- en eetpaviljoens. Riant houten zonnedek met privézwembad met zicht op de bergen en de oceaan. Inclusief butlerservice. Gratis minibar met non-alcoholische dranken. Champagne en canapés bij aankomst.

Bay Residence - 5 slaapkamers

Bay Residence - 5 slaapkamers

ca 1000 m², maximaal 11 personen  
De Bay Residence biedt gemakkelijke toegang tot het strand. De paviljoens bevinden zich rondom een privézwembad met uitzicht over Vinh Hy Bay. De 5 paviljoens zijn voorzien van 5 slaapkamers met kingsizebed, woon- en eetpaviljoens. Een riant houten zonnedek met ligbedden. Inclusief butlerservice. Gratis minibar met non-alcoholische dranken. Champagne en canapés bij aankomst.


Ligging

Calendar here