v.a. € 5.332, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Beach Pavilion o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 12-05-2022
Corona reisadvies Malediven

5* Four Seasons Kuda Huraa, Malediven


Kamers & Suites

Alle 96 villa’s en bungalows beschikken over een minibar, flatscreen-tv, dvd/cd-speler, plafondventilator, telefoon, kluisje, thee-/koffiezetfaciliteiten. Luxe badkamer met regendouche en signature bad. Riant terras met buitendouche, plungepool of privézwembad en ligbedden.

Beach Pavilion

Beach Pavilion

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind   
Gelegen op een steenworp afstand van zee. Elegant ingericht met een rieten dak. Slaapkamer met een kingsizebed of twee aparte bedden, badkamer en een openluchtdouche. Terras met plungepool, ligbed en ligstoelen.

Deluxe Beach Pavilion

Deluxe Beach Pavilion

ca. 55 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind  
Direct gelegen aan het strand. Ruim ingericht met slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Tuin, zwembad en ligbedden.

Sunrise Beach Bungalow

Sunrise Beach Bungalow

ca. 63 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind   
Gelegen aan de kant van de zonsopgang van het eiland. Terras met plungepool, ligbedden en eettafel voor twee. Slaapkamer met kingsizebed of twee aparte bedden, badkamer met signature bad, een aparte douche en buitendouche.

Sunset Beach Bungalow

Sunset Beach Bungalow

ca. 63 m², maximaal maximaal 3 volwassenen + 1 kind 
Gelegen aan de kant van de zonsondergang van het eiland. Terras met plungepool, ligbedden en eettafel voor twee. Slaapkamer met kingsizebed of twee aparte bedden, badkamer met signature bad, een aparte douche en buitendouche.

Sunrise Water Villa

Sunrise Water Villa

ca.70 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind     
Deze elegante over-water bungalow biedt veel privacy. Beschikt over een riant zonnedek, een zwembad, een platform op zeeniveau en een buitendouche. Woon- en slaapkamer en bar. Gelegen aan de kant van de zonsopgang van het eiland.

Sunset Water Villa

Sunset Water Villa

ca.70 m², mamaximaal 3 volwassenen + 1 kind     
Deze elegante over-water bungalow biedt veel privacy. Beschikt over een riant zonnedek, een zwembad, een platform op zeeniveau en een buitendouche. Woon- en slaapkamer en bar. Gelegen aan de kant van de zonsondergang van het eiland.

Sunset Family Water Villa

Sunset Family Water Villa

ca. 91 m² maximaal maximaal 3 volwassenen + 1 kind 
Deze over-water villa biedt veel ruimte en privacy. Beschikt over een slaapkamer met kingsizebed en een luxe badkamer met inloopkast. Aparte kinderkamer en badkamer. Woon- en eetruimte. Riant terras met ligstoelen en een zwembad met uitzicht op de lagune. Ligt aan de kant van de zonsondergang van het eiland.
  

Sunrise Family Water Villa

Sunrise Family Water Villa

ca. 91 m² maximaal maximaal 3 volwassenen + 1 kind 
Deze over-water villa biedt veel ruimte en privacy. Beschikt over een slaapkamer met kingsizebed en een luxe badkamer met inloopkast. Aparte kinderkamer en badkamer. Woon- en eetruimte. Riant terras met ligstoelen en een zwembad met uitzicht op de lagune. Ligt aan de kant van de zonsopgang van het eiland.

Family Beach Bungalow

Family Beach Bungalow

ca. 75 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind    
Direct gelegen aan het strand met lappool, ligstoelen en eettafel. Voorzien van slaapkamer en aangrenzende studeerkamer met sofabed, inkoopkast en badkamer. Deze bungalow is ideaal voor gezinnen met kinderen.

2-slaapkamer Beach Pavilion

2-slaapkamer Beach Pavilion

ca. 87 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen   
Deze luxueze paviljoen is perfect voor een gezinsvakantie. Bestaat uit 2 slaap- en badkamers, een vrijgevormd dompelbad en een eigen tuin. Gelegen aan het witte zandstrand.

2-slaapkamer Water Suite

2-slaapkamer Water Suite

ca. 169 m², maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen   
Deze mooie over-water suite biedt een magisch uitzicht over het water en de spectaculaire zonsondergang. Beschikt over 2 royale slaapkamers, een comfortabele woon- en eetruimte, evenals een groot terras met over-water hangmatten en een open eethoek.


3-slaapkamer Water Suite

3-slaapkamer Water Suite

ca. 240 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen  
Deze over-water suite beschikt over 3 slaap- en badkamers en een woon- en eetkamer in open plan. Groot terras met zithoek, lappool en direct toegang tot de lagune. 

2-slaapkamer Royal Beach Villa

2-slaapkamer Royal Beach Villa

ca. 197 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Deze schitterende ruim ingericht villa beschikt over 2 slaapkamers, een woon- en eetkamer en een  patio met buitendouches. Groot terras met dinertafel en zwembad. Direct toegang tot het eigen privéstrand.


Ligging

Calendar here