Java

Luxe vakanties Java

 • HideawayVilla

  Plataran Borobudur Resort

  Deluxe

  Borobudur - Java - Indonesië

  Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Wellness
  Ambiance
  HideawayVilla

  Het charmante Plataran Borobudur Resort ligt op de heuvels van Tanjungan en biedt vanaf vrijwel elke plek binnen het resort uitzicht op het boeddhistische bouwwerk en de heilige berg Merapi.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

 • Heritage

  The Phoenix Hotel Yogyakarta

  Deluxe

  Yogyakarta - Java - Indonesië

  Exterieur
  Heritage

  Het historische Phoenix Hotel dateert uit 1918 en ligt in hartje Yogyakarta, vlakbij de populaire winkelwijk Malioboro. Hoewel gelegen in het centrum van de stad is het hotel…

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

 • Plataran Bromo

  Superior

  Bromo - Java - Indonesië

  Algemeen
  Exterieur
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Uitzicht
  Ambiance
  Ambiance

  Hotel Plataran Bromo is genesteld in de hooglanden van Bromo met een subliem uitzicht op de omliggende heuvels. In Plataran Bromo kunt u zich onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de indrukwekkende omgeving.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

 • Dialoog Banyuwangi

  Deluxe

  Banyuwangi - Java - Indonesië

  Algemeen
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Sport en Spel

  Dialoog Banyuwangi is een modern art-decohotel in Oost-Java met een minimalistisch ontwerp en uitzicht op zee.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Java in luxe hotels en resorts

Java, eiland van de Borobudur en Prambanan Het eiland Java met zijn 120 miljoen inwoners biedt boeiende steden, slapende vulkanen, plantages, rijstvelden en indrukwekkende cultuurmonumenten. Op Java bevinden zich adembenemende landschappen met sierlijke tempels en een bruisend cultureel leven. U heeft de gelegenheid om de zon te zien opkomen boven het eiland van de onmisbare Borobudur-tempel, terwijl dikke wolken van fluweelachtige mist langzaam de stralende landschappen en oceanen beneden onthullen.

Yogyakarta, in het centrale deel van het eiland, is met recht ’s lands cultuurhoofdstad met tal van bezienswaardigheden. Niet al te ver van deze stad vindt u de wereldberoemde tempelcomplexen Borobudur en Prambanan.In Oost-Java bevindt zich het grootste kratermeer ter wereld, de Kawah Ijen.


Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde strandresorts op Bali en Bawah Island kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.