Green Hotels
Silverjet

Groene hotels

Bij Silverjet Vakanties kijken we per geboekte reis steeds beter naar de gevolgen voor onze planeet. Stap voor stap proberen we onze klanten bewust te maken dat luxe vakanties ook best duurzaam kunnen zijn.

Thema:  

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Daarom boeken we zoveel mogelijk rechtstreekse vluchten en werken we op de bestemmingen steeds meer met hotels die stapsgewijs vorderingen maken als het gaat om duurzaamheid. Bijna altijd wordt een sleutelkaart afgegeven zodat alle elektriciteit uitgaat bij vertrek van de hotelkamer.

Steeds meer zien we dat chef-koks duurzaam eten inkopen en veelvuldig gebruik maken van verse lokale en biologische producten. En in de badkamers staan hervulbare shampoo/zeep en conditioner flesjes van uitstekende merken. Ook komt het vaker voor dat het hotelmanagement de gasten vraagt wanneer de handdoeken gewassen mogen worden.

Silverjet juicht deze initiatieven van harte toe. Om deze groene hotels in het zonnetje te zetten, plaatsen we een klein logo bij dit hotel. En waar mogelijk wordt er in de beschrijving van het desbetreffende groene hotel een kleine opsomming gemaakt van de stappen die het heeft gezet.