Washington
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Washington

Een luxe vakantie naar Washington is een unieke belevenis. Omdat het regeringscentrum van de Verenigde Staten geen hoogbouw kent, doet het bijna Europees aan. Op het George Washington Monument na, dat gewijd is aan de eerste president van Amerika, mag geen enkel gebouw hier hoger zijn dan het Capitool, waar de Senaat en het Huis van Afgevaardigden zetelen. Hoe anders dan het wolkenkrabberparadijs in New York!

 • CityDesignWellness

  Fairmont Hotel Washington DC

  Deluxe

  Washington - Amerika

  Fairmont Hotel Washington DC - Algemeen
  Fairmont Hotel Washington DC - Exterieur
  Fairmont Hotel Washington DC - Zwembad
  Fairmont Hotel Washington DC - Restaurants/Cafes
  Fairmont Hotel Washington DC - Restaurants/Cafes
  Fairmont Hotel Washington DC - Restaurants/Cafes
  Fairmont Hotel Washington DC - Lobby/openbare ruimte
  Fairmont Hotel Washington DC - Lobby/openbare ruimte
  Fairmont Hotel Washington DC - Lobby/openbare ruimte
  Fairmont Hotel Washington DC - Wellness
  CityDesignWellness

  Het stijlvolle Fairmont Hotel Washington DC ligt in het modieuze district West End, op korte afstand van het historische Georgetown, een charmante wijk met architectuur in federale stijl, prachtige geplaveide straten en luxe mode- en designwinkels.

  Bekijk ›

  v.a. € 2.424, - p.p.


  06-okt-2023
  3 nachten
  2 personen
 • CityCulinairHeritage

  Waldorf Astoria Washington DC

  Washington - Amerika

  Waldorf Astoria Washington DC - Algemeen
  Waldorf Astoria Washington DC - Exterieur
  Waldorf Astoria Washington DC - Exterieur
  Waldorf Astoria Washington DC - Restaurants/Cafes
  Waldorf Astoria Washington DC - Restaurants/Cafes
  Waldorf Astoria Washington DC - Lobby/openbare ruimte
  Waldorf Astoria Washington DC - Lobby/openbare ruimte
  Waldorf Astoria Washington DC - Sport en Spel
  Waldorf Astoria Washington DC - Wellness
  Speciaal Aanbevolen
  CityCulinairHeritage

  Het Old Post Office, een architectonische schat uit 1899 die een overweldigende grandeur uitstraalt en is opgenomen in het National Registry of Historic Places, is onlangs heringericht als The Waldorf Astoria Washington DC. Het prestigieuze hotel ligt midden in het centrum aan de brede Pennsylvania Avenue, precies tussen het Witte Huis en het Capitool.

  Bekijk ›

  v.a. € 3.510, - p.p.


  06-okt-2023
  3 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Architectuur

Het classicistische uiterlijk van wit marmer dankt Washington aan haar architecten, die zich bij het scheppen van het machtscentrum van de ‘Nieuwe Wereld’ overduidelijk oriënteerden op het oude Rome en Athene. De mensen hier zijn ontspannen: Washington DC is een vriendelijke stad, mondain, zonder arrogant te zijn.

Grootste blikvanger van het centrum is natuurlijk de drie kilometer lange promenadeboulevard National Mall: het politieke en culturele hart van de natie, waaraan het parlement is gevestigd, de regeringszetel in het Witte Huis en enkele van de belangrijkste monumenten en musea van het land, zoals de National Gallery of Art en het National Museum of American History.

Culinair

Washington beschikt over diverse iconische restaurants, waar u kunt genieten van het allerbeste dat culinair Amerika te bieden heeft. Maar… ‘do like the locals’, en geniet ook eens van een snack bij één van de vele foodtrucks die er aan de brede boulevards te vinden zijn.


Hotelvoorzieningen

In de Verenigde staten dient u in de regel voor alle volgende al dan niet aangeboden faciliteiten ter plaatse te betalen: gebruik van de kidsclub, watersporten (zowel gemotoriseerd als niet-gemotoriseerd), landsporten en babysitting, alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen op het bovenstaande vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

 • Wat zijn de beste luxe hotels van Washington?

  Om alle regeringsgasten een goed onderkomen te kunnen bieden zijn er veel luxe hotels gevestigd in de hoofdstad van Amerika. Silverjet Vakanties selecteerde voor u twee pareltjes. Het fraaie Fairmont Washington DC Hotel ligt dicht bij de gezellige historische wijk Georgetown en op loopafstand van het Witte Huis. In het imposante Waldorf Astoria Washington DC bracht de vorige president zijn gasten onder. Nadien heeft er een grondige renovatie plaatsgevonden. Waldorf Astoria Washington beschikt over twee Michelin sterrenrestaurants en haast presidentiële kamers en suites. Een unieke plek om te verblijven.

 • Wat zijn de inreisvoorwaarden voor Amerika?

  U heeft een geldig paspoort nodig. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn. Een noodpaspoort wordt niet geaccepteerd. Een visum is niet nodig, maar u dient zich wél uiterlijk 3 dagen voor vertrek te registreren via de website esta cbp dhs gov. Voor reizen naar Amerika geldt tot nader order een verplichte vaccinatie voor COVID-19. Voor meer en actuele informatie over de inreisvoorwaarden verwijzen wij u naar: reisadvies Verenigde Staten van Amerika.