Ho Chi Minh City (Saigon)
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Ho Chi Minh City (Saigon)

Ho Chi Minh City is een stad met een vriendelijke bevolking, koloniale Franse architectuur, kleurrijke markten en indrukwekkende oorlogsmonumenten. Een bezoek aan deze verrassende metropool laat zich prima combineren met een verblijf aan het strand.

 • BoutiqueCulinair

  Hotels des Arts Saigon

  Ho Chi Minh City - Vietnam

  Hotels des Arts Saigon - Algemeen
  Hotels des Arts Saigon - Restaurants/Cafes
  Hotels des Arts Saigon - Restaurants/Cafes
  Hotels des Arts Saigon - Restaurants/Cafes
  Hotels des Arts Saigon - Restaurants/Cafes
  Hotels des Arts Saigon - Lobby/openbare ruimte
  BoutiqueCulinair

  Het boutique hotel Hôtel des Arts in het centrum van Saigon biedt een mix van Franse koloniale en eigentijdse Vietnamese stijl met restaurants van wereldklasse. Door de gunstige ligging bent u binnen enkele minuten bij de belangrijkste bezienswaardigheden.

  Bekijk ›

  v.a. € 2.186, - p.p.


  10-okt-2023
  3 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw luxe vakantie Ho Chi Minh City in luxe hotels

Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, ligt aan de westelijke oever van de Saigon-rivier. Het is met meer dan 7 miljoen inwoners en minstens evenzoveel brommers veruit de grootste en drukste stad van het land. De 25 jaar voor de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnam was Saigon de hoofdstad van het zuiden en de standplaats van de Amerikaanse militairen.Van alle steden in Vietnam is Saigon, zoals de meeste bewoners de stad nog steeds noemen, de meest westerse. Moderne kantoorgebouwen, trendy clubs en cafés, exclusieve restaurantjes en chique winkels bepalen het straatbeeld.

Bezienswaardigheden Ho Chi Minh City (Saigon)

De bekendste bezienswaardigheden van Saigon zijn het voormalige presidentieel paleis dat nu het Paleis van de Hereniging heet, de Notre Dame kathedraal, het hoofdpostkantoor en het stadhuis (Hotel de Ville) waarvan de architectuur herinnert aan de Franse koloniale tijd.

Wij selecteerden hier voor u het boutique Hotels des Arts Saigon staat bekend om de vele kunstvoorwerpen die het hotel rijk is. Het is gunstig gelegen ten opzichte van vele bezienswaardigheden in de stad.


Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde strandresorts in Vietnam kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.


Tips

Privéreis: Vivid Vietnam

Ervaar de Franse charme van Hanoi, het onvergetelijke landschap van Halong Bay, de keizerlijke stad Hue, het historische Hoi An, de levendige metropool Ho Chi Minh City en het indrukwekkende tunnelsysteem van Cu Chi. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Privéreis: Sapa, een verborgen wereld

Sapa, het smaragdgroene juweel van Noordwest-Vietnam, is een wonderland van nevelen met in mist gehulde valleien, glooiende heuvels en verspringende rijstterrassen. Ontmoet hier de fascinerende bergstammen met kleurrijke kleding. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Combinatiereis: Halong Bay Ylang Cruise

Vaar met de gracieuze Ylang van Heritage Line door de serene wateren van Lan Ha Bay, een uitloper van Halong Bay en geniet van het schitterende landschap dat tot ieders verbeelding spreekt. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.