Nha Trang
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Nha Trang

Nha Trang, een voormalig vissersdorpje, is tegenwoordig een bruisende badplaats met een fraai lang zandstrand en als belangrijke bezienswaardigheid de hindoeïstische tempel Po Nagar Cham met zijn 4 torens aan de monding van de rivier.

 • FamilyHideawayWellnessVilla

  Six Senses Ninh Van Bay

  Deluxe

  Ninh Van Bay - Nha Trang - Vietnam

  Six Senses Ninh Van Bay - Algemeen
  Six Senses Ninh Van Bay - Exterieur
  Six Senses Ninh Van Bay - Zwembad
  Six Senses Ninh Van Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Ninh Van Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Ninh Van Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Ninh Van Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Ninh Van Bay - Sport en Spel
  Six Senses Ninh Van Bay - Sport en Spel
  Six Senses Ninh Van Bay - Wellness
  Six Senses Ninh Van Bay - Wellness
  Six Senses Ninh Van Bay - Wellness
  Six Senses Ninh Van Bay - Kinderen
  Six Senses Ninh Van Bay - Strand
  Six Senses Ninh Van Bay - Ambiance
  FamilyHideawayWellnessVilla

  Het idyllisch aan de baai gelegen Six Senses Hideaway Ninh Van Bay heeft exclusieve villa's, geheel in harmonie met de omgeving. Een ultieme vakantiebestemming waar u het echte Robinson Crusoe-gevoel ervaart.

  Bekijk ›

  v.a. € 4.782, - p.p.


  06-okt-2023
  4 nachten
  2 personen
 • FamilyGolfWellnessVilla

  The Anam

  Cam Ranh - Nha Trang - Vietnam

  The Anam - Algemeen
  The Anam - Zwembad
  The Anam - Restaurants/Cafes
  The Anam - Restaurants/Cafes
  The Anam - Wellness
  The Anam - Kinderen
  The Anam - Entertainment
  The Anam - Ambiance
  FamilyGolfWellnessVilla

  The Anam bij Cam Ranh met een nostalgische sfeer is idyllisch gelegen aan een van de mooiste stranden van Vietnam. Mede door de vele faciliteiten geniet u hier van een actieve en/of ontspannen vakantie.

  Bekijk ›

  v.a. € 3.283, - p.p.


  06-okt-2023
  4 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Nha Trang, Vietnam in luxe hotels en resorts

Nha Trang ligt ten noorden van Ho Chi Minh City en heeft als belangrijkste bronnen van bestaan de visserij en het toerisme.

Duiken en snorkelen tijdens uw vakantie Nha Trangh

Het is een van de beste plaatsen voor snorkelen en duiken. Aan het begin van de 19e eeuw leefde hier dr. Alexandre Yersin, een belangrijk bioloog die in 1894 het pathogeen ontdekte dat de Pest veroorzaakte, later kon met behulp van dit pathogeen een vaccin gemaakt worden tegen de Pest. Het Pasteur Instituut waar dr. Yersin leiding over had bestaat nog steeds. Een deel van dit instituut is nu het Musée Pasteur, gewijd aan het leven van deze bijzondere man die veel heeft betekend.

Bezienswaardigheden

Het grootste deel van de bevolking hangt een boeddhistische stroming aan en er zijn talloze boeddhistische bouwwerken, zoals de Thap Ba Cham Tempel en de Long Son Pagode met de prachtige 14 meter hoge witte Boeddha. U kunt de trap naar boven nemen en genieten van een prachtig uitzicht over Nha Trang.

Koninkrijk Champa

Sporen van het Koninkrijk Champa zijn hier te vinden. De Cham vestigde zich vanaf het jaar 200 in Centraal-Vietnam en heerste tot de 10e eeuw over dit gebied. De Cham waren deels boeddhistisch en deels hindoeïstisch. In Nha Trang, als laatste stad in handen van de Cham, zijn met name in deze omgeving nog veel gebouwen uit deze periode. De Po Nagar Cham, een hindoeïstisch bouwwerk iets ten Noorden van Nha Trang is misschien wel de meest indrukwekkende met vele torens, zalen en beelden.

De Kathedraal is een imposant bouwwerk, gebouwd tussen 1928 en 1933, en een mooi voorbeeld van de Frans-gotische bouwstijl. Bewonder de glas-in-loodramen en de subtiele Vietnamese details.

Ten noorden van Nha Trang en alleen bereikbaar per speedboot ligt de Six Senses Ninh Van Bay, een luxe hideaway.

Luxe hotel Nha Trang aan het strand

Ten zuiden van Cam Ranh vindt u het in een spectaculaire setting gelegen Amanoi.


Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde strandresorts in Vietnam kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.


Tips

Privéreis: Classic Vietnam

Ontdek de hoogtepunten van Vietnam en bezoek naast de bekende steden ook de keizerlijk stad Hue en de befaamde Cu Chi tunnels. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer in formatie.

Privéreis: Vivid Vietnam

Ervaar de Franse charme van Hanoi, het onvergetelijke landschap van Halong Bay, de keizerlijke stad Hue, het historische Hoi An, de levendige metropool Ho Chi Minh City en het indrukwekkende tunnelsysteem van Cu Chi. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.