Find your bliss

*****ANANTARA VILAMOURA ALGARVE RESORT
Anantara Vilamoura is onderdeel van de prestigieuze keten Anantara en is gelegen naast de befaamde golfbaan Victoria. Echter, de golfbaan is slechts een van de uitstekende faciliteiten van dit hotel. Op korte afstand van het hotel vindt u prachtige stranden waar het heerlijk toeven is. Vanaf het hotel rijdt er een gratis shuttlebus naar het strand waar u bij Puro Beach kunt genieten van een dagje strand. Met een cocktail in de hand en met de muziek van de DJ op de achtergrond begint uw vakantie pas goed.

VOLOP ZWEMPLEZIER
Anantara Vilamoura beschikt over 4 zwembaden, waarvan 3 buitenbaden. Kinderen kunnen lekker spatteren in het kinderbad, terwijl de ouders aan de waterkant zitten. Bent u met z’n tweeën? Neem dan plaats op de ligbedden bij het adults only zwembad en geniet van de stilte.

TOTALE ONTSPANNING
Innerlijke rust vindt u ook tijdens een yoga of thai chi les welke regelmatig worden gegeven bij het terras van het binnenbad. Of tijdens een unieke duo-behandeling in de Anantara Spa waar u beiden tegelijk geniet van een ontspannende massage.

WIJN EN SPIJS
Anantara Vilamoura beschikt over 4 restaurants. De favoriet van onze Product Manager Monika is Restaurant Emo. “Dit Portugese specialiteiten restaurant biedt niet alleen de lekkerste specialiteiten, deze uitstekende gerechten worden ook nog een gecomplementeerd met de meest exclusieve wijnen.” aldus Monika. In samenwerking met Tivoli Vilamoura kunt u ook nog eens gebruik maken van de ‘Dine Around’ module, waarbij u niet alleen kunt eten in de 4 restaurants van Anantara Vilamoura, maar ook in 4 restaurants van het bijzonder fraaie Tivoli Vilamoura. 

EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
35% voordeel op uw verblijf Geldig bij verblijf van 01-07-2019  t/m 15-07-2019
30% voordeel op uw verblijf Geldig bij verblijf van 16-07-2019  t/m 25-08-2019
Extra: € 100,- Food & Beverage Credit, gratis toegang tot de Spa en 20% korting op behandelingen.
Indien geboekt voor 31-07-2019

BEKIJK DIT FRAAIE RESORT