Chia Laguna, exclusief sportief

*****CHIA LAGUNA, SARDINIË
Het charmante en exclusieve Chia Laguna Resort bestaat uit het sfeervolle hotel Laguna, het gezinsvriendelijke Chia Village, het recentelijk gerenoveerde Hotel Baia en het moderne Spazio Oasi Prestige. U kunt hier genieten van een ongekend aantal faciliteiten en een uitstekend gastronomisch aanbod. Het resort is harmonisch geïntegreerd in het landschap en wordt omgeven door veel groen in een uniek duinenlandschap. Op slechts 700 meter vindt u de mooiste zandstranden van het Middellandse Zeegebied. 

VOETBALACADEMIE
Chia Laguna blinkt uit op het gebied van sport. Naast faciliteiten als golf, fietsen, varen en paardrijden beschikt het resort over twee exclusieve voetbal academy’s: de Juventus Training Sessions met officiële clubtrainers en de Campioni Football Academy, georganiseerd door de Premier League-spelers. Hier brengen diverse topprofessionals hun ervaring naar het veld. De cursus vindt plaats van 30 juni tot 4 augustus. 

CHIA NATURAL SPA
Het luxe Spa Center bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen. Op de 2e verdieping kunt u terecht voor diverse ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. De 3e verdieping beschikt over een stoombad, hamam, sauna, thematische douches, jacuzzi’s en een groot buitenterras. Op de 4e verdieping bevinden zich diverse jacuzzi’s met een panoramisch uitzicht op de Chia Bay.
 
CULINAIRE HOOGSTANDJES
Tijdens uw verblijf kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. De verzorging bij Chia Village en Spazio Oasi Prestige is op basis van halfpension. Chia Laguna beschikt over 9 uitstekende restaurants en 8 bars. Dine around is ook mogelijk. 

Silverjet-tip: De beste bubbels vindt u bij Bollicine Bar, een champagnebar op het Laguna terras, waar u naast een glas bubbels ook kunt genieten van een prachtig uitzicht.