Lopesan Costa meloneras, niet voor niets al jaren favoriet

****SUPERIEUR LOPESAN COSTA MELONERAS, GRAN CANARIA

Lopesan Costa Meloneras is een groots vakantieresort met een prachtige ligging aan zee. Door de vele faciliteiten zal het u hier aan niets ontbreken. Daarbij is alles zo ontworpen dat u niets anders kunt doen dan ontspannen; kortom het ideale hotel voor jong en oud!

MEER DAN 2000 PALMBOMEN

Zodra u arriveert bij dit resort wordt u verwelkomd door het majestueuze paleis gebouwd in Canarische stijl. De 76.000 m2 tuin van dit hotel biedt thuis aan meer dan 2000 palmbomen. Onderweg naar uw kamer wordt u begeleidt door vele palmbomen waardoor u zich in een oase van de woestijn waant. 

HET BRUISENDE MASPOLOMAS

Het hotel heeft net als de andere Lopesan hotels een directe verbinding aan de wandelpromenade van Maspalomas. Diverse restaurants en leuke winkels liggen dus op loopafstand van het hotel. Het strand en de duinen van Maspolomas liggen op ongeveer 300 meter van het hotel.

VOLOP VERTIER

Aan de zeezijde vindt u 4 zwembaden, verschillende watervallen, jacuzzi’s en een kinderbad. Tevens beschikt het hotel over een putting green, jeu de boule en een fitnessruimte. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma en een golf desk waar u korting ontvangt op greenfees. Last but not least kunt u nog een gokje wagen in het casino van het hotel. 

CIRQUE DE SOLEIL

Deze zomer kunt u exclusief bij Lopesan Costa Meloneras de bijzondere show van Cirque du Soleil beleven. Wilt u deze show niet missen? Dan horen wij dit graag, zodat wij tijdig uw plaats kunnen reserveren.