Creating Memories

***** SANI RESORTS, HALKIDIKI, GRIEKENLAND
Wat ons betreft mag Halkidiki zeker niet ontbreken als Griekse topbestemming deze zomer. De gevarieerde natuur van het schiereiland loopt naadloos over in de stranden met turkooizen wateren. Onze favoriet op Halkidiki is het Sani Resort bestaande uit 5 verschillende hotels met ieder hun eigen karakter; het levendige en informele Sani Beach, het verfijnde Sani Club voor gezinnen, het ontspannen en elegante Porto Sani, het intieme Sani Asterias en 
 Sani Dunes voor volwassenen.

HET HART VAN HET RESORT
Het resort is gelegen aan het 7 kilometer lange, prachtige Bousoula-strand en wordt omgeven door een groen landschap van naaldbossen. De 5 hotels liggen op loopafstand van elkaar. Het hart van het resort is de schilderachtige ‘Sani Marina’ met een gezellige boulevard met vele boetieks, winkels, restaurants en bars. 

SANI ADVENTURE PARK
Tijdens een verblijf in Sani Resort zal het u aan niets ontbreken en wordt alles in het werk gesteld om samen met uw gezin een onbezorgde vakantie te beleven. Uniek bij Sani is het Sani Adventure Park. Gelegen in de naaldbossen biedt dit park volop avontuur. Niet alleen voor de kinderen, ook de ouders zullen hier veel plezier beleven (mits zij geen last hebben van hoogtevrees). Suis met de zipline naar beneden of volg een training en wordt een ster in klimmen.

DINE AROUND
Bij Sani Resort kunt u gebruik maken van een ‘dine around’ concept bij boeking van halfpension. U hebt dan keuze uit maar liefst 24 van de in totaal 27 restaurants. De restaurants van Sani Resort zijn van zeer hoog niveau. Het gourmetrestaurant ‘Water’ heeft bijvoorbeeld in samenwerking met Michelin-chef Mauro Colagreco een geweldig menu samengesteld en ook bij Restaurant Fresco serveren ze gerechten welke zijn samengesteld door Michelin-chef Ettore Botrini.

FUN FACT
Sani Dunes beschikt over het grootste verwarmde zwembad van Griekenland.

EXCLUSIEF BIJ SILVERJET
Diverse aanbiedingen bij de hotels voor verschillende periodes. Vraag onze Luxury Travel Consultants naar de mogelijkheden.