Gratis Travel Kit

ITALIAANSE ROOTS
[ comfort zone ] werd in 1996 opgericht in Parma (Italië) als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati. Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik.

ONTVANG EEN TRAVEL KIT BIJ BOEKING
De huidverzorgingsproducten van [ comfort zone ] voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Maak nu kennis met de producten van [ comfort zone ] en ontvang bij boeking een travel kit.

PRIKKEL UW ZINTUIGEN
Er zijn verschillende Silverjet-hotels waar u kunt genieten van diverse [ comfort zone ] behandelingen. De behandelingen van [ comfort zone ] zijn uniek in zijn soort en gericht op uw zintuigen. U kunt onder meer genieten van een behandeling in het fraaie Donnafrugata op Sicilië.