Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Dubai

Dubai heeft zichzelf ontwikkeld tot de belangrijkste toeristische bestemming aan de Perzische Golf. Het zonzekere klimaat, de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C, de luxe hotels, vele faciliteiten en de relatief korte reistijd maken van Dubai een ideale vakantiebestemming.

Sorteren op:

Sorteren op:

Landinformatie Dubai

Dubai, is de meest kosmopolitische van de emiraten en het meest moderne en bruisende handelscentrum van het Nabije Oosten. Een land waar zakenmensen en toeristen, culturen en stijlen van het Westen tot het Verre Oosten elkaars pad kruisen.

Dubai biedt alles in de overtreffende trap, ieders verwachtingspatroon overstijgend: stranden, golfbanen, geweldige sportfaciliteiten en luxe winkelcentra. Traditionele markten, de geurige kruiden- en specerijensoeks, de goudsoek en imposante shopping malls bieden alles te koop tegen prijzen die vrijwel altijd lager liggen dan in Europa. Speelt u liever een rondje golf of wilt u iets ondernemen dan zijn er mogelijkheden te over. Niet voor niets is Dubai dan ook een zeer populaire vertrekhaven voor cruises in deze streken.

Dubai-Stad wordt doorkliefd door de Dubai Creek, een natuurlijke inham van de Perzische Golf. De honderden dhows, de oude houten Arabische zeilschepen liggen afgemeerd aan de kade en vormen een kleurrijk schouwspel.

De wijk Bur Dubai, ten zuidwesten van de Dubai Creek, biedt tal van bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden. Hier kunt u kiezen tussen het het trendy Manzil Downtown, het stadsresorthotel The Palace en het bijzonder aangename boutique hotel Vida Downtown vlakbij de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Ten zuiden van Bur Dubai strekt zich het bekende Jumeirah Beach uit. Wij selecteerden hier voor u het One&Only Royal Mirage The Palace, One&Only Royal Mirage The Residence & Spa, One&Only Royal Mirage Arabian Court, het Jumeirah Beach Hotel (met het villagedeelte Beit Al Bahar), het Madinat Jumerah-complex (Madinat Jumeirah Mina A'Salam, Madinat Jumeirah Al Qasr, Madinat Jumeirah Dar al Masyaf en het nieuwe Madinat Jumeirah Al Naseem), The Westin Beach Resort, het Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort, The Ritz-Carlton en het moderne Grosvenor House Tower I en Grosvenor House Tower II.

Op een wel zeer bijzondere plek voor de kust van Jumeirah kunt u verblijven in de spectaculaire Burj Al Arab of op Palm Island, waar wij enkele juweeltjes voor u contracteerden, zoals Atlantis the Palm, One&Only The Palm, Jumeirah Zabeel Saray, het Anantara Dubai Palm Resort, Sofitel Dubai The Palm en het Waldorf Astoria.

Nieuw is het trendy design hotel Nikki Beach Resort & Spa.

Voor een luxueus avontuur in de woestijn kunt u uw oog laten vallen op het exclusieve Al Maha Desert Resort.

Hotelvoorzieningen

In Dubai kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis, alsmede de toegang tot de wellnessfaciliteiten. Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Speciaal aanbevolen

In Dubai heeft vooral het Madinat Jumeirah Dar Al Masyaf ons hart gestolen. Dit stijlvolle resorthotel biedt naast een geweldige ligging en hoog serviceniveau met butlerservice, een zeer bijzondere accommodatie in Arabische zomerhuizen met binnenplaats waardoor rust en privacy zijn gegarandeerd.

Tips

Aantrekkelijke combinatiereizen
Dubai is uitstekend te combineren met de verlokkelijke stranden van Mauritius, de Seychellen, Sri Lanka en de Malediven. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of kijk op onze website onder rondreizen.

Autohuur
De strandvakanties in Dubai bieden wij inclusief privétransfers aan. Wilt u een Flexreis door de Emiraten maken of verschillende accommodaties combineren, dan is het ook mogelijk om een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van deze transfers. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Klimaat

Dubai

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  21 
  24 
 • Feb 
  21 
  22 
 • Mrt 
  24 
  24 
 • Apr 
  27 
  26 
 • Mei 
  31 
  27 
  11 
 • Jun 
  33 
  28 
  13 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  35 
  30 
  12 
 • Aug 
  35 
  31 
  12 
 • Sep 
  34 
  28 
  12 
 • Okt 
  30 
  27 
  10 
 • Nov 
  27 
  27 
 • Dec 
  23 
  26 
Taal Arabisch. Engels wordt veel gesproken.
Valuta United Arab Emirates Dirhams. US Dollars wordt veelal geaccepteerd.
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 230V, adapter aanbevolen.
Tijdsverschil In de winter is het in Dubai 3 uur later, in de zomer 2 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Meet & Greet U wordt bij aankomst op de luchthaven verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent om u te assisteren bij uw privétransfer naar de accommodatie van uw keuze.
Ter plaatse te betalen In Dubai & Ras al Khaimah geldt een toeristenbelasting van 15 Dirhams (ca. EUR 3) per kamer per nacht voor 4* hotels en 20 Dirhams (ca. EUR 4) per kamer per nacht voor 5* hotels. Bij een 2- of 3-slaapkamer suite of appartement wordt 2 dan wel 3x de toeslag berekend (onder voorbehoud van wijzigingen). De toeslagen zijn gebaseerd op de officiële hotelclassificatie zoals deze ter plaatse gehanteerd wordt. U dient deze toeristenbelasting ter plaatse in het hotel af te rekenen. 
Service ter plaatse Tijdens uw verblijf zal een host van onze lokale vertegenwoordiging u bezoeken. Hij zal u lokale informatie verstrekken en u informeren over uw transfer terug.
Ramadan De Ramadan vindt plaats van circa 16-05-2018 tot 15-06-2018. In deze periode wordt er in en buiten de hotels vrijwel geen alcohol geserveerd. De minibar op uw kamer wordt wel bijgevuld.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Dubai Vida Downtown Dubai 10 km. 15 minuten
The Palace Downtown Dubai 13 km. 15 minuten
Nikki Beach Resort & Spa 13 km. 25 minuten
Beit Al Bahar 25 km. 30 minuten
Grosvenor House Tower I 30 km. 35 minuten
Madinat Jumeirah Al Naseem 30 km. 35 minuten
Madinat Jumeirah Al Qasr 30 km. 35 minuten
One&Only Royal Mirage - Arabian Court 30 km. 35 minuten
Madinat Jumeirah Dar Al Masyaf 30 km. 35 minuten
Burj Al Arab 30 km. 35 minuten
The Ritz-Carlton Dubai 30 km. 35 minuten
Le Meridién Mina Seyahi Beach Resort 30 km. 35 minuten
One&Only - The Residence & Spa 30 km. 35 minuten
Grosvenor House Tower II 30 km. 35 minuten
Le Royal Meridien Beach Resort 30 km. 35 minuten
One&Only Royal Mirage - The Palace 30 km. 35 minuten
Four Seasons Resort Jumeirah Beach 30 km. 35 minuten
The Westin Beach Resort & Marina 30 km. 35 minuten
Jumeirah Beach Hotel 30 km. 35 minuten
Madinat Jumeirah Mina A`Salam 30 km. 35 minuten
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 45 km. 45 minuten
Jumeirah Zabeel Saray 45 km. 45 minuten
Jumeirah Zabeel Saray - Royal Residence 45 km. 45 minuten
Atlantis The Palm 45 km. 45 minuten
One&Only The Palm 45 km. 45 minuten
Anantara Dubai The Palm Resort 45 km. 45 minuten
Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah 45 km. 45 minuten
Al Maha Desert Resort 50 km. 45 minuten
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 90 km. 60 minuten
Waldorf Astoria Ras al Khaimah 90 km. 60 minuten
km. minuten
Voor Al Maha Desert Resort & Spa geldt: Uw transfer wordt uitgevoerd in een BMW-5 of een Mercedes Vito.