Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Empires of Antiquity

Rome - Monte Carlo

9-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Voyager
- Van Rome naar Monte Carlo
- Vertrekdatum 12 september 2018


De Middellandse Zee werd ooit geregeerd door machtige rijken. Veel van hun culturele schatten komt u vandaag de dag nog in plaatsen langs de kusten van de Middellandse Zee. Op weg naar talloze ontdekkingen geniet u onderweg van romantische vergezichten, olijfgaarden, eeuwenoude cipressen en kleurrijke bougainvillea. 


Rome  Amalfikust    Barcelona

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Rome, Italië

Privétransfer naar het hotel. 1 overnachting op basis van logies/ontbijt.
De eeuwige Stad Rome, kent 2500 jaar geschiedenis en was gedurende vele eeuwen het centrum van de westerse beschaving. Bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum, het Pantheon, het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel en de Spaanse Trappen herinneren aan de erfenis van het rijke verleden.

Dag 2: Rome (Civitavecchia), Italië
Privétransfer naar de haven van Civitavecchia. Inscheping en vertrek om 19:00 uur

Dag 3: Amalfi, Positano, Italië, 08.00-18.00 uur
Het stadje Amalfi, in de middeleeuwen een stadsstaat, is Unesco-Werelderfgoed. Het schilderachtige aanzien, een labyrint van trappen, panden en torens, vormde regelmatig een filmdecor en is een bron van inspiratie voor kunstenaars. Zeker lonken de 62 treden tot de toegang van de Dom, die een prachtige combinatie van romaanse en Moorse stijlen laat zien. Het is haast zonde het stadsbeeld op het gouden strand de rug toe te keren.  

Dag 4: Lipari, Italië, 07.00-16.00 uur
Lipari is het grootste van de Aeolische eilanden, langs de noordkust van Sicilië. Het landschap van Lipari is adembenemend en de berg Chirica domineert de horizon. Bezoek de ruïnes van verschillende torens en andere middeleeuwse gebouwen in het Archeologisch Park, dat ook een museum herbergt met een prachtige collectie urnen en aardewerk uit de 4e en 5e eeuw voor Christus, toen de Grieken het gebied bezetten. Tot de ongerepte stranden van Lipari behoren Spiaggia Bianca (wit strand) en Acquacalda (warm water) met zijn majestueuze witte berg.

Dag 5: Cagliari (Sardinië), Italië, 10.00-16.00 uur
Een prachtige oude stad, verspreid over zeven heuvels met vele attracties die de invloed van de vroegere heersers weerspiegelen. Klim naar de citadel, bezoek het Archeologisch Museum, de Romeinse ruïnes en de Pisaanse torens, de vroege Byzantijnse kerken, de kathedraal of de botanische tuinen.

Dag 6: Palma De Mallorca, Spanje 13.00-22.00 uur
Mallorca is een eiland, behorend tot de Balearen, met steile grillige kliffen en olijfgaarden van meer dan duizend jaar oud. Het is een eiland van contrasten. Het zuiden is toeristisch met hotels, bars, restaurants, winkels en een bruisend nachtleven. In het noorden liggen rotsachtige valleien, slaperige dorpjes gehuld in bougainville en adembenemende uitzichten. De stad Palma de Mallorca wordt gedomineerd door de adembenemende gotische kathedraal, hoog boven de waterkant op de plaats van een voormalige moskee.

Dag 7: Barcelona, Spanje, 08.00-17.00
Barcelona was en is de stad van kunstenaars, voetballers, straatartiesten en levensgenieters. Tientallen musea, architectonische hoogstandjes en andere plekken zijn de moeite van een bezoek waard. Gaudí’s Sagrada Familia is met 3,3 miljoen bezoekers per jaar veruit de populairste trekpleister.

Dag 8: Marseille (San Rafaël bij de afvaart van augustus), Frankrijk, 09.00-17.00 uur
Marseille is de oudste stad van Frankrijk en heeft meer dan alleen een drukke haven en de kosmopolitische elementen die bij een wereldstad horen. U zult verbaasd zijn over de bezienswaardigheden, zoals in de wijk Le Cartier d l‘Estaque, met smalle steegjes favoriet bij kunstenaars. Hoog boven de stad torent het beeld van Maria met het Kind, op de klokkentoren van de basiliek. De forten van Saint-Jean en Saint-Nicolas liet Louis XIV bouwen om indringers buiten te houden.

Dag 9: Monte Carlo, Monaco; aankomst 08:00 uur
Ontscheping, einde van uw cruise. U vliegt vandaag weer naar huis vanaf de luchthaven van Nice.


9-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Voyager

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum   12 september 2018   
Suite met balkon (indicatieprijs p.p.)   € 3.995,-   


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Rome en van Nice naar Amsterdam.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers van luchthaven naar hotel en van hotel naar haven.
- 1 overnachtingen in Rome voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Voyager op basis van all-inclusive in een suite met balkon.
- Keuzen uit meer dan 30 inbegrepen excursies tijdens de cruise.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.