Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Rustige ligging
 Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Rustige ligging

v.a. € 4.496, - p.p.

  • 4 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Marina Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 10-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

6* Burj Al Arab, Dubai

Al vele jaren een icoon in Dubai! Het Burj Al Arab is een futuristisch tophotel voor de vakantieganger die alleen genoegen neemt met het meest luxueuze dat de wereld te bieden heeft. Esthetisch ontworpen in de vorm van een 321 meter hoog Arabisch zeil, rijst Burj al Arab op spectaculaire wijze op uit het azuurblauwe water van de Perzische Golf. Ook de locatie is spectaculair, op een kunstmatig eiland bijna 300 m uit de kust. Het is een van de meest bijzondere hotels ter wereld, met een onovertroffen service en een unieke ligging voor de kust van Dubai. De luchthaven ligt op 35 autominuten.


Faciliteiten

Vanuit de imponerende lobby leiden roltrappen langs aquariums en waterfonteinen naar een majestueus atrium van 180 meter hoog met zicht op 27 verdiepingen met op elke verdieping een butler die 24 uur beschikbaar is. Spectaculair gelegen zwembad met bar, restaurant en jacuzzi’s. Achter het hotel werd een nieuw zwembad aangebouwd met cabana’s, jacuzzi’s, ligbedden en een fantastisch restaurant ‘Salt Restaurant & Bar’. Het 10.000 m² platform strekt zich 100 meter uit over de Arabische Golf. Gasten kunnen gebruik maken van een afgeschermd privéstrand aan Jumeirah Beach.


Wellness

De Talise Spa op de 18e verdieping is een oase van rust en sereniteit en biedt een ruime keuze aan weldadige schoonheidsbehandelingen en faciliteiten. Er is een overdekt zwembad en een fitnessruimte, evenals een sauna, stoombad en jacuzzi. Tevens is er de mogelijkheid om te genieten van behandelingen in een privé-suite geschikt voor koppels die samen willen ontspannen en genieten van een romantische ervaring.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk. De restaurants staan onder leiding van bekende chefs uit de gastronomische wereld en bieden gerechten van wereldklasse.
Al Mahara: onder leiding van een 2* michelinsterrenkok en heeft als decor een immens aquarium.
Al Iwan: Arabisch restaurant in het hart van het atrium.
Al Muntaha: dit panoramisch restaurant ligt bijna 200 meter boven de Arabisch Golf en biedt fantastische vergezichten. U kunt er genieten van een verfijnde mediterrane keuken.
Junsui: gespecialiseerd in Japanse en Aziatische cuisine, cocktails en afternoon tea in een decor van Swarovski design.
Sahn Eddar: uitgebreide keuze aan koffie, thee, gebak en champagne in een weelderig decor.
Skyview Bar: voor signature cocktails.
Salt Restaurant & Bar: aan het nieuwe zwembad. Een fusion-cuisine uit Californië, vergezeld van cocktails.
Bar Gold on 27: deze trendy bar ligt op het 27ste verdieping. Voor innovatieve cocktails, creatieve hapjes & lounge muziek.


Kamers & Suites

Alle 199 suites in de Burj Al Arab zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ze zijn uitgerust met een woon-, eet- en kantoorgedeelte, evenals een bar en een gastentoilet op de benedenverdieping. De aparte slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een luxe en suite badkamer met regendouche, jacuzzibad, apart toilet en hoogwaardige ‘Hermés’ badartikelen. Elke suite is uitgerust met flatscreen-tv, dvd-speler, iPod-dockingstation, telefoon en airconditioning. Voor de ultieme slaapbeleving is er keuze uit zeventien verschillende soorten kussens. Een 24-uurs butlerservice is net zo vanzelfsprekend als het in- en uitpakken van bagage. Het in- en uitchecken vindt plaats in uw eigen suite. ‘s Avonds worden hier ook cocktails en hors d’oeuvres geserveerd. Alle suites bieden een spectaculair uitzicht over de Arabische Zee en zijn inclusief luxe privé-transfer naar en van de luchthaven binnen Nederland.

Deluxe Marina Suite

ca. 169 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  
Woonkamer met zit- en eethoek en bar. Op de 1e verdieping slaapkamer, minibar en kleedkamer.

Deluxe Palm Suite

ca. 169 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze duplex suite biedt uitzicht op de iconische Palm Jumeirah vanuit de kamerhoge ramen. Woonkamer met zit- en eethoek en bar. Op de 1e verdieping slaapkamer met kingsizebed, minibar en kleedkamer. 

Sky Marina Suite

ca. 169 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  
Hoog gelegen met schitterend uitzicht. Woonkamer met zit- en eethoek en bar. Op de 1e verdieping slaapkamer, minibar en kleedkamer.

Sky Palm Suite

ca. 169 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  
Hoog gelegen met schitterend uitzicht over de Palm. Woonkamer met zit- en eethoek en bar. Op de 1e verdieping slaapkamer, minibar en kleedkamer.

Panoramic Suite

ca. 225-315 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen 
Woon- en slaapkamer met kamerhoge ramen voor een fantastisch uitzicht.

Deluxe Suite 2-slaapkamer

ca. 335 m², maximaal 6 personen 
Ruime woonkamer, gastentoilet, kantoorruimte en schaaktafel. Eetkamer en keuken met butlerentree. Op de 1e etage 2 slaapkamers met en suite badkamers met jacuzzibad.

Burj 2-slaapkamer Family Suite

ca. 335 m², maximaal 5 volwassenen en 4 kinderen t/m 11 jaar   Deze gezinsvriendelijke suite beschikt over 2 schitterende slaapkamers, waarvan een slaapkamer met een kingsizebed en een slaapkamer met 2 aparte bedden. Een eigen bar en een woonkamer. Twee grote badkamers, compleet met jacuzzi en een aparte regendouche. Exclusieve kindervoorzieningen bij aankomst. Speelruimte in de suite voor jonge kinderen. Onbeperkte toegang tot Summersalt Beach Club bij Al Naseem en Wild Wadi Waterpark.

Burj 3-slaapkamer Family Suite

ca. 670 m², maximaal 6 volwassenen en 5 kinderen t/m 11 jaar   Deze gezinsvriendelijke suite beschikt over 3 schitterende slaapkamers, waarvan twee met een kingsizebed en een slaapkamer met 2 aparte bedden. Een eigen bar en drie woonkamers. Twee grote badkamers, compleet met jacuzzi en een aparte regendouche. Exclusieve kindervoorzieningen bij aankomst. Speelruimte in de suite voor jonge kinderen. Onbeperkte toegang tot Summersalt Beach Club bij Al Naseem en Wild Wadi Waterpark.

Diplomatic 3-slaapkamer Suite

ca. 670 m², maximaal 6 personen
Ruime woonkamer, gastentoilet, kantoorruimte en schaaktafel. Eetkamer en keuken met butlerentree. Op de 1e etage 3 slaapkamers met en suite badkamers met jacuzzibad.

Presidential Suite

ca. 667 m², maximaal 5 personen 
Op de 24e etage. Zit-/eetkamer, keuken, studeerkamer en bar. Via een lift toegang tot de 1e etage met slaapkamer en luxe badkamer en suite, 2e slaapkamer en gastenbadkamer.

Royal Suite

ca. 780 m², maximaal 5 personen 
Summum van luxe, op de 25e etage met zitkamer in ‘majlis’-stijl. Een privélift geeft toegang tot de 1e verdieping met 2 slaapkamers, luxe marmeren badkamers met gouden kranen en jacuzzibad.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here