Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 3.182, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Beach Pavilion o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* LUX* South Ari Atoll Resort & Villas, Malediven

Het moderne LUX*South Ari Atoll is uitermate geschikt voor families met kleine en grotere kinderen en (honeymoon) koppels die op zoek zijn naar een luxe strandvakantie met uitmuntend strand-, duik- en snorkelfaciliteiten gecombineerd met goed tafelen en animatie overdag en in de avonduren. Dit luxe moderne resort met zeer uitgebreide spa-mogelijkheden ligt te blinken op het tropische groene eiland van ca. 2 km lengte en wordt omgeven door witte zandstranden met het azuurblauwe water. LUX*South Ari Atoll beschikt over een eigen Marine Biology Centre dat volledig gewijd is aan het onderzoek naar en behoud van de walvishaai. Per watervliegtuig vanuit de luchthaven Malé bereikt u dit resort in ca. 30 minuten.

Speciaal voor honeymoon:
- bij aankomst vers fruit en een fles mousserende wijn
- gratis massage van 30 min voor 2 personen
- cake en beddecoratie
- foto-moment op strand




Faciliteiten

Twee infinitypoolsmet poolbar. Eigen koffiebranderij, het Marine Biology Centre en het verhuur van (onderwater) camera’s en fotografiecursussen. De kidsclub Play (3-12 jaar) en Teens Club, Studio 17 (12-17 jaar). Voorts een discotheek en openlucht-bioscoop op het strand. Excursie per catamaran met picknick op een verlaten eiland, windsurf, waterski, jetski en befaamd duikcenter (5*duikschool van Euro Divers), catamaranzeilen, kitesurfen, waterskiën en bootexcursie naar het spotten van de walvishaai, (tegen betaling). Voorts Snorkelset, excursies naar het koraalrif, waterfietsen, kajakken, beachvolleybal, tafeltennis, badminton, 2 verlichte tennisbanen, biljart en tafelvoetbal (inclusief). Een bijzonder activiteitenprogramma en in de avond live muziek.

Wellness

Fitnessruimte en de LUX* Me Spa (1.550 m²) met een ruim aanbod aan schoonheidshandelingen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension, alsmede all-inclusive mogelijk. LUX staat bekend om de uitstekende cuisine. LUX* biedt het unieke ‘Island Light’ concept: een bijzonder all-inclusive concept, met ‘dine around’ in 8 restaurants en een ruime keuze uit diverse dranken.
Senses: serveert oosterse gerechten.
MIXE: voor internationale keuken, Umami voor Japanse gerechten
East Market: gespecialiseerd in de Aziatische keuken.
Umami: voor Japanse gerechten.
East Bar: restaurant op palen in de lagune
The Lagoon Bar: op het strand
Veli: voor lichte maaltijden aan het zwembad
Allegria: Italiaanse specialiteiten
Beach Rouge: beachclub.

Kamers & Suites

De 193 kamers en over-water villa’s zijn in moderne stijl in heldere witte kleuren en veel extra’s. Badkamer met aparte douche, cd/dvd-speler, inloopkast, plafondventilator, flatscreen-tv, telefoon, ‘home theatre-system’ met iPod-dockingstation, kluisje, minibar en koffie-/theezetfaciliteiten. Open badkamer met signature bad en separate douche. Hardhouten terras met zithoek.

Beach Pavilion

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Aan zee gelegen met directe toegang tot het strand. Combinatie tussen 2 villa’s mogelijk.

Beach Villa

ca. 95m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Vrijstaande villa aan het strand met een mooi ingericht terras en riante badkamer.

Beach Pool Villa

ca. 116 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Terras met plungepool en direct toegang tot het strand. Slaapkamer met kingsizebed. Aan de zonsondergangzijde van het eiland.

Romantic Beach Pool Villa

ca. 110 m², maximaal 2 personen 
Villa met plunge pool en direct toegang tot strand. Badkamer met 2 regendouches. Groot terras met buitendouche.

Family Beach Pavilion 2-bedroom

ca. 130 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Aan het strand gelegen met 2 slaap- en badkamers met kingsizebed en 2 twinbedden. Aparte ingang. Groot terras en zithoek.

Family Lagoon Pavilion

ca. 130 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Aan het strand aan de lagunekant gelegen met 2 slaap- en badkamers met kingsizebed en 2 twinbedden. Aparte ingang. Groot terras en zithoek.

Water Villa

ca. 98 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Over-water villa. Slaapkamer met kingsizebed en slaapbank. Riante badkamer met groot ligbad en separate douche. Terras met ligbedden en dagbed. Direct toegang tot zee.

Romantic Pool Water Villa

ca. 110 m², maximaal 2 personen 
Over-water villa met zwembad. Badkamer met 2 regendouches. Groot terras met dagbedden, buitendouche en een schommelstoel voor twee.

Temptation Pool Water Villa

ca. 220 m², maximaal 2 personen 
Over-water villa. Biedt een ongeëvenaard uitzicht op de zonsopgang over de Indische Oceaan. Zeer modern ingericht. Woonkamer met kamerhoge ramen en slaapkamer met design-bed in ronde vorm. Badkamer met jacuzzibad. Riant houten terras met eetgedeelte en een 14 m infinity pool.

LUX Villa

ca. 360 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Deze schitterende villa ligt aan het einde van de jetty. Riant terras met loungebedden en zwembad met uitzicht op de zonsondergang. Woon- en eetkamer met glazen vloer en slaapkamer met kingsizebed. De ruime badkamer heeft een extra groot ligbad en een buitendouche. U ontvangt bij een verblijf van 7 nachten een gratis massage van 60 min. per volwassene in de LUX*Me Spa, 2 privé yogasessions, een cruise bij zonsondergang op een traditionele dhoni, een privé filmvertoning - Cinema Paradiso op het strand of op het LUX* Villa terras, eilandfietsen, dranken en fruit (dagelijks aangevuld in de minibar), privé buggy-service en een gratis diner in de specialiteitenrestaurants Umami en Allegria.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here