Oceania Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Oceania Cruises: Exclusieve reizen voor fijnproevers

Bezoek authentieke bestemmingen en dineer in verfijnde specialiteitenrestaurants aan boord van Oceania Cruises.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen bij uw cruise. De kwaliteit van de maaltijden en de presentatie van de gerechten zijn van topklasse en de wijnselectie is ‘one of a kind’. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar fameuze dagelijkse high tea.

Bel ons op 055 3575597 of stuur ons een bericht.

Eternal Eastern Empires

OCEANIA RIVIERA

VAN HONG KONG NAAR TOKIO
Vertrek op 27 januari 2025 vanuit Hong Kong voor
een 18-daagse cruise met het elegante schip Oceania Riviera.
 

Wees getuige van de verfijnde schoonheid en waardige gebruiken van Oost-Azië, waar verbluffende architectuur een thuis is voor betoverende theerituelen, weelderige oude artefacten en verhelderende geschiedenis. Ga op ontdekkingstocht met overnachtingen in Shanghai, Kyoto en Tokio.
Indicatieprijs p.p. € 9.869,- indien geboekt voor 31 mei 2024.
o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge voor vertrek, transfers, pre-night hotel, wifi, US$800,- excursietegoed per stateroom, fooien/tips, niet alcoholische dranken, softdrinks, koffiespecialiteiten alsook premium wijnen, champagne of bier tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diners, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen.

 

van hong kong naar tokio

Malay Peninsula Treasures

OCEANIA REGATTA

VAN SINGAPORE NAAR SINGAPORE
Vertrek op 3 april 2025 vanuit Singapore voor
een 6-daagse cruise met het luxueuze schip Oceania Regatta
 
Deze unieke kortere reis die het charismatische Maleisische schiereiland en de omliggende eilanden verkent, combineert cultuurrijke steden met enkele van de beste stranden ter wereld en biedt een gevarieerde en onvergetelijke reis.
Indicatieprijs p.p. € 4.495,- indien geboekt voor 31 mei 2024.
Uw vakantie 5 dagen verlengen in het St Regis Bali Resort + transfers
voor een meerprijs van € 1.599,- p.p.

o.b.v. volpension en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Stateroom. Inclusief: vluchten, Executive Lounge voor vertrek, transfers, pre-night hotel, wifi, US$400,- excursietegoed per stateroom, fooien/tips, niet alcoholische dranken, softdrinks, koffiespecialiteiten alsook premium wijnen, champagne of bier tijdens lunch en diner, gourmet specialiteiten diners, roomservice dineren (24/7), shuttle service van het schip naar het centrum op diverse bestemmingen, wasservice en fitnesslessen.

 

van singapore naar singapore


Oceania Cruises

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en naast het bezoeken van authentieke bestemmingen belang hecht aan dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar is in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij gekomen: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd heeft de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! De wijnselectie is ‘one of a kind’. Varen de schepen nabij een wijnregio, dan zult u aan boord ook van de lokale wijnen kunnen genieten. Een extra eervolle vermelding verdient Oceania met haar dagelijkse, fameuze high tea.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed dat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.
Inclusief bij Oceania Cruises

  •     Cruise op basis van volpension
  •     Koffiespecialiteiten, frisdranken en mineraalwater
  •     Roomservice
  •     Dineren in specialiteitenrestaurants
  •     O’Life Choice
  •     Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  •     Wifi