Cruises
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Boek nu uw Regent Seven Seas Cruises vakantie

Heeft u al eens gedacht aan een luxe cruisevakantie? Het is een fantastische manier om op één reis meerdere bestemmingen te bezoeken, zonder dat u steeds opnieuw uw koffer hoeft in en uit te pakken. Bovendien zijn er tijdens uw cruise tal van activiteiten te doen, van stedentrips tot strandvakanties en van gletsjers tot de tropen. En het mooiste van alles: u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, want uw suite en maaltijden zijn allemaal inbegrepen. En met wifi aan boord kunt u ook nog eens gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie.

Kunt u zich voorstellen hoe geweldig het zou zijn om wakker te worden in een nieuwe omgeving, klaar om een nieuwe bestemming te ontdekken? Of hoe ontspannen het zou zijn om terug te komen op het schip, waar een luxe suite en culinaire hoogstandjes op u wachten? En als u even wilt ontspannen, dan kunt u terecht in de spa of het zwembad aan boord.

Een luxe cruisevakantie is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het biedt u de mogelijkheid om de wereld te zien op een manier die u nooit eerder hebt ervaren. Dus waarom zou u genoegen nemen met een gewone vakantie, als u zichzelf kunt trakteren op een onvergetelijke cruisevakantie? Boek nu en maak u klaar voor een reis van uw leven!


5*Deluxe Summer on the Aegean

SEVEN SEAS MARINER VAN ROME NAAR ISTANBUL

Vertrek op 11 juni 2023 en ervaar de ultieme cruise-ervaring van Civitavecchia naar Istanbul. Ontdek in alle luxe de prachtige steden Athene en Istanbul tijdens deze 11-daagse cruise. Verblijf minimaal anderhalve dag in elke stad, inclusief overnachting in de haven aan boord in uw eigen luxe suite. Bezoek de Akropolis in Athene en bewonder de Hagia Sophia in Istanbul.

Indicatieprijs p.p. € 6.289 ,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

Summer on the Aegean

5* Deluxe Epicurean Spotlight

SEVEN SEAS SPLENDOR VAN ATHENE NAAR ATHENE

Vertrek op 30 oktober 2023 vanuit Athene voor een 8-daagse cruise met het splinternieuwe schip de Seven Seas Splendor. Van historische steden zoals Athene en Istanbul, naar de gezellige drukte van Bodrum en het trendy Mykonos. In korte tijd ontdekt u het allemaal! Wanneer u aan boord bent kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes, ontspannen in de Spa en genieten van de smaakvolle livemuziek.

Indicatieprijs p.p. € 5.889,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Veranda Suite.
Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

van Athene naar Athene

5*Deluxe Sweeping settings, romantic roads

SEVEN SEAS MARINER VAN LISSABON NAAR ROME

Vertrek op 2 augustus 2023 vanuit Lissabon naar Civitavecchia voor een 13-daagse cruise met het intieme schip de Seven Seas Mariner. Doe de meest uiteenlopende ervaringen op zoals een bezoek aan de “Upper Rock” in Gibraltar waar u vele berberapen zult aantreffen, een heerlijke wijnproeverij in de Provence en het prachtige plein La Piazzetta met zijn vele exclusieve boetiekjes in Porto Cervo.

Indicatieprijs p.p. € 7.259,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooienen dineren in specialiteitenrestaurants.

van Lissabon naar Rome

5*Deluxe Path of the ancients

SEVEN SEAS VOYAGER VAN MONTE CARLO NAAR ATHENE

Vertrek op 21 september 2023 vanuit Monte Carlo voor een adembenemende 13-daagse cruise. Ontdek onder meer de schoonheid van het exclusieve eiland Capri en het ongerepte kleine eiland Bozcaada, en geniet vooral ook van de uitstekende service en kwaliteit aan boord van de Seven Seas Voyager. Mis deze unieke kans niet en laat u volledig in de watten leggen tijdens deze onvergetelijke reis.

Indicatieprijs p.p. € 8.429,-
o.b.v. all-inclusive en een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite. Inclusief: vluchten, Executive Lounge, privétransfers, pre-night hotel, keuze uit veel inbegrepen excursies, ongelimiteerde (non)alcoholische dranken, fooien en dineren in specialiteitenrestaurants.

Path of the ancients