KLM's Premium Comfort Class
Silverjet
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

KLM's Premium Comfort Class

Kies voor extra comfort in de nieuwe Premium Comfort Class van KLM

De nieuwe Premium Comfort Class van KLM is de ideale upgrade voor wie op zoek is naar extra ruimte en luxe tegen een aantrekkelijke prijs.

Geniet van SkyPriority, privacy en comfort

Uw Premium Comfort-ervaring begint al voordat u vertrekt. Met SkyPriority, deze is inclusief bij een reis in Premium Comfort Class, krijgt u namelijk voorrang op de luchthaven bij zowel het inchecken als bij de veiligheidscontrole. U heeft recht op het meenemen van twee stuks ruimbagage à 23kg. Aan boord geniet u in deze klasse van meer privacy, u deelt dit compartiment met 21 tot max. 28 andere passagiers, de stoelen zijn breder en luxueuzer en voorzien van zacht leer en extra kussens voor een ontspannende vlucht. Daarnaast kunnen deze stoel verder achterover dan in de World Economy Class en heeft u de beschikking over een comfortabele voetsteun.

Voorzieningen & entertainment

Neem plaats en geniet van alle voorzieningen en excellente service aan boord. Van een hoogwaardige deken tot een noise-cancelling koptelefoon: alles is met zorg gemaakt en duurzaam doordacht. Er is wifi, u heeft de beschikking over een 13” entertainmentscherm en u ontvangt een toilettas met diverse producten.

Een premium smaakbeleving

Tijdens de vlucht geniet u van premium maaltijden en dranken, zolang u vliegt. U wordt verwend met een breed aanbod van vlees- , vis- of vegetarische gerechten en snacks. Vul uw favoriete gerecht aan met een heerlijke bijpassende wijn, een likeurtje of één van de vele frisdranken. Heeft u zin in een dessert? U heeft de keuze uit ijs, vers fruit of een cocktail. Speciaal voor de koffieliefhebbers is er Espresso Martini aan boord.

De nieuwe Premium Comfort Class wordt nu al op veel bestemmingen aangeboden, maar zal vanaf januari 2024 aangeboden worden op alle Boeing 777- en 787-vliegtuigen die naar intercontinentale bestemmingen vliegen.

Vraagt u onze Luxury Travel Consultants naar de mogelijkheden en prijzen, bel 055 - 357 55 97 of mail naar verkoop@silverjet.nl.