Halong Bay Ylang Cruise

Halong Bay Ylang Cruise

Het schitterende landschap van Halong Bay spreekt tot ieders verbeelding; duizenden groene kalksteen eilanden die uit de zee omhoogrijzen, afgelegen baaien met parelwitte stranden en drijvende vissersdorpen.

Halong Bay  Ylang cruise  Ylang cruise

De gracieuze Ylang is het nieuwe schip van Heritage Line dat vaart door de serene wateren van de Lan Ha Bay, de onbekende uitbreiding van Halong Bay. Lan Ha Bay strekt zich bijna helemaal uit langs de noordelijke tot de zuidelijke kustlijn van het eiland Cat Ba, het grootste eiland in dit gebied. Het wonderlijke landschap is bezaaid met kalkstenen rotsformaties en kleine eilandjes met vegetatie die oprijzen uit de smaragdgroene zee van de Golf van Tonkin. Lan Ha Bay is een uniek werelderfgoed. De route die de Ylang neemt is bijzonder. Deze vertrekt vanaf Dinh Vu, terwijl de meeste schepen vanuit Halong vertrekken.

Dag 1: Hanoi - Halong Bay
Halong Bay Orchid CruiseNa het ontbijt reist u richting Hai Phong. In de haven wordt u met een drankje verwelkomd door het personeel van de Ylang Cruise. U begint deze unieke reis met het verkennen van Lan Ha Bay. De eerste ankerplaats is Cat Ba-eiland, het beginpunt voor een bezoek aan het charmante dorp Vie Hai. Per fiets (of elektrische buggy) maakt u een schilderachtige tocht langs kleine verharde paden en het weelderige landschap. Ontmoet lokale inwoners die hun dagelijkse werk doen, zie hun huizen en de dorpsschool. Maak kennis met het leven in dit afgelegen gebied waar de tijd lijkt stil te staan.Terug aan boord zet de Ylang koers naar een rustige plek voor de 1e overnachting. De chef-kok serveert een meergangendiner.

Dag 2: Halong Bay
Rond zonsopgang kunt u meedoen aan een traditionele Tai Chi- of yogasessie waarna het ontbijt wordt geserveerd. Het schip vaart verder naar het zuiden naar een van de weinige overgebleven drijvende vissersdorpen in het labyrint van Lan Ha Bay. U ziet van dichtbij hoe de gezinnen leven en werken aan het water in hun unieke gemeenschap. Vervolgens naar Cat Ba National Park voor een ontspannen wandeltocht door dit jungle-achtige nationale park. ’s Middags is er tijd om te kajakken of te zwemmen in het kristalheldere water van de rustige baaien.

Dag 3: Halong Bay - Hanoi
Als u de smaak te pakken heeft kunt u vanochtend wederom deelnemen aan een Tai Chi- of yogasessie. Na het ontbijt wordt koers gezet naar het vasteland. Dan is het al weer tijd om afscheid te nemen. Een privétransfer brengt u terug naar uw hotel in Hanoi.

Faciliteiten aan boord
Het terras op het dek is een heerlijke plek om te verblijven. Uniek is het zwembad en de comfortabele ligbedden. Het restaurant heeft live cooking stations en 'al fresco' dining. De bar nodigt uit om te ontspannen. Verder een receptie, lounge, boetiek, yogaruimte en bibliotheek. Er zijn kajaks aan boord waarmee u dicht langs de eilanden kunt varen. De Lady Ylang Spa bevindt zich op het bovendek en heeft 3 behandelkamers en stoombad.

Cat Bai Island  Signature Suite  Ylang Cruise
   

Accommodatie

Ylang heeft 10 elegante suites, met veel lichtinval en een groot balkon. Alle elegant ingericht met warme houten vloeren en lokale kunstwerken die de langdurige tradities van Noord-Vietnam uitbeelden. Voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, zithoek en fraaie badkamer met ligbad en inloopdouche.
Signature Suite (ca. 40 m², max. 3 pers.): elegante suite met kingsizebed of 2 eenpersoonsbedden.
Regency Suite (ca. 54 m², max. 3 pers.): hoger gelegen met een balkon van 8 m².
Glory Daisy & Royal Bamboo Suite (ca. 51 m²: de 2 signature suites aan de voorzijde van het schip.


Halong Bay Ylang Cruise: 3-daags cruise

Indicatieprijs per persoon         mei '21
okt '21
Signature Suite         € 502,- € 609,-


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:
- Privétransfers van Hanoi naar Hai Phong v.v.
- Aan boord is de verzorging op basis van volpension
- Beschreven excursies en activiteiten
- Begeleiding door Engelssprekende gidsen.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Halong Bay Ylang Cruise" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: