Meet our team - Nanda
Meet our team - Nanda
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Meet our team - Nanda

Maak deze week kennis met Nanda, een van onze Luxury Travel Consultants. Zij staat al ruim 20 jaar voor jou klaar om jou en jouw klant te ontzorgen en die droomvakantie tot in het kleinste detail te regelen. 

“Na het volgen van een toeristische opleiding ben ik ruim 30 jaar geleden begonnen als reisadviseur. Nadat ik de nodige ervaring had opgedaan ben ik mijn eigen reisorganisatie gestart welke gespecialiseerd was in rondreizen door Indonesië. Mijn roots liggen in Indonesië, dus dit was voor mij de uitgelezen kans om kennis te maken met dit prachtige land. En ik kon de mooie plekjes laten zien aan andere reizigers. Java, Bali, Lombok, Sulawesi en Gili Trawangan heb ik in de jaren 90 allemaal bezocht. 

Na dit mooie avontuur in Indonesië ben ik met mijn man afgereisd naar Zakynthos waar wij lange tijd hebben gewoond. Mijn man was duikinstructeur en ik werkte in de keuken en achter de bar van de duikbasis. Een fantastische ervaring!

Inmiddels werk ik al ruim 20 jaar met veel plezier bij Silverjet. Binnen Europa heb ik de meeste bestemmingen en hotels bezocht. Mijn allereerste Silverjet-inspectiereis was naar de Costa del Sol. De luxe en weelde overvalt je dan wel, maar inmiddels ben ik hieraan gewend en al ik zeg ik zelf misschien zelfs wel een beetje verwend.

Buiten Europa heb ik onder meer Bali, Dubai, Thailand, Jamaica, de Dominicaanse Republiek en de Malediven mogen bezoeken. En die laatste bestemming was toch wel mijn mooiste reiservaring voor Silverjet. Daar komen de clichés, maar hier beleef je echt ‘a once in a lifetime experience’! Een paradijs op aarde, ik kan niets anders zeggen. Pure luxe in charme en service; barefoot luxury ten top!

Naast reizen met Silverjet mag ik ook graag reizen met mijn man en kinderen. Voor ons staan zowel Ibiza als Chipiona aan de Costa del Sol op één. De terrasjes, tapas, wijntjes, het niets moeten en alles mogen onder de Spaanse zon. Heerlijk! Daarnaast is het mijn droom om mijn kinderen kennis te laten maken met Indonesië, maar ook Auschwitz en Jeruzalem staan nog op ons verlanglijstje. 

Veel klanten van Silverjet kiezen de vakantie niet zo zeer vanwege de bestemming, maar met name vanwege het type hotel. De aanwezige faciliteiten voor kinderen of op culinair en wellness gebied zijn vaak doorslaggevend. Het is fijn om via jullie te weten wat de wensen zijn van jullie klanten, zodat we een passend aanbod kunnen zoeken. Elk hotel biedt weer een ander beleving en omdat we de meeste hotels hebben bezocht weten wij exact wat aansluit op de wensen van jullie klant.

Wij bieden een breed aanbod en ik help je graag met het bepalen van een passende keuze voor jouw klant. We zullen misschien niet altijd de voordeligste zijn, maar bieden wel het beste voor jouw klant!Nanda

Tot gauw aan de telefoon!”

Nanda