Transavia nieuws
Transavia nieuws
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Transavia nieuws

Per afgelopen dinsdag, 15 juni 2021, heeft Transavia een nieuwe service geïntroduceerd, betaalde handbagage.

Deze service houdt het volgende in.

Als handbagage mag u altijd 2 stuks van samen max. 10 kg. meenemen. Hierbij geldt dat 1 stuk niet groter mag zijn dan 55x35x25 cm en het 2e een accessoire van max. 40x30x20 cm moet zijn. De kleinere handbagage mag u altijd bij u aan boord houden. Om er zeker van te zijn dat u uw grotere handbagage ook bij u aan boord kunt houden dient u hier vanaf nu voor te betalen. U reserveert en betaalt cabineruimte voor uw grotere handbagage (max. 55x35x25 cm.) en krijgt daarmee als extra service ook voorrang bij het instappen. In de bagagevakken in de cabine boven de stoelen is plaats voor 70 stuks grotere handbagage. Mocht u deze service niet hebben bijgeboekt en is er geen ruimte meer beschikbaar voor uw grotere handbagage dan zal deze alsnog (gratis) als ruimbagage worden vervoerd.
De kosten voor deze nieuwe service variëren van € 5, - tot € 15,- per persoon per enkele reis, afhankelijk van afstand, bestemming en reisperiode.
 
Bij alle zomerboekingen (waarvan er al veel gemaakt waren voor invoering van deze service) wordt deze service niet door ons bijgeboekt, tenzij u hier expliciet om vraagt.
Heeft u intussen een bestaande boeking dan kunt u deze service eenvoudig zelf bijboeken via de website van Transavia onder het kopje “Beheer je boeking”.
Maakt u een boeking voor komende winter dan zullen wij hierover pro-actief contact met u opnemen.


Vanaf dinsdag 13 april is het mogelijk om Transavia-vluchten te boeken voor komende winter.
Wat een koud voorjaar hebben we tot nu toe. En dan kunnen we ook nog eens niet reizen. Wie verlangt er nu niet naar om naar een warme zonbestemming te reizen?
U kunt al wel gewoon bij Silverjet Vakanties uw vakantie boeken.
Al onze Europese winterbestemmingen, Canarische Eilanden, zuid-Spanje, Algarve en Marokko zijn vanaf deze datum boekbaar t/m 31 maart 2022.
En in zijn algemeenheid... hoe eerder u boekt des te voordeliger kunt u vliegen!

Onze Luxury Travel Consultants helpen u graag!

Naar de Canarische eilanden
Naar de Algarve
Naar Marokko