Travel at Ease
Iberostar travel at ease
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Iberostar travel at ease

Iberostar Travel at Ease

Als leider in verantwoord toerisme heeft Iberostar meer dan 300 hygiënische veiligheidsmaatregelen genomen, in samenwerking met een medisch adviesorgaan en de World Health Organization. Naast de uitgebreide preventieve maatregelen biedt Iberostar een aantal gratis diensten en ondersteuning indien u die nodig heeft tijdens uw verblijf in een van onze resorts in Spanje en Portugal. Iberostar noemt deze diensten Travel at Ease. Iberostar biedt de volgende diensten wanneer u of een van uw gezinsleden onverhoopt met COVID-19 symptomen te maken krijgt, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Financial Ease

  • COVID-19 PCR-tests worden gratis aangeboden aan degenen die symptomen vertonen die overeenkomen met het virus en die als zodanig erkent worden door een bevoegde arts. Volgens het COVID-protocol moet u in uw kamer in quarantaine verblijven tot u een negatief PCR-testresultaat krijgt.
  • Verlenging van uw verblijf zonder kosten tot 10 dagen, daarna zal een gereduceerd solidariteitstarief voor de extra dagen worden gerekend.
  • In geval van een vervroegd vertrek ontvangt u een volledige terugbetaling van de niet genoten vakantiedagen.
  • Wij stellen gratis persoonlijke beschermingsmiddelen (maskers en handschoenen) ter beschikking voor het geval u positief test op COVID-19.
  • Wanneer u als alleenreizende volwassene met kinderen een positieve uitslag voor COVID-19 ontvangt, krijgt u ook onze gereduceerde solidariteitstarieven voor een begeleidende volwassene die in het hotel verblijft en voor de kinderen zorgt.

Zorg voor u en uw gezin
Isolatiekamers worden ter beschikking gesteld voor u en uw familieleden met alle nodige voorzieningen, waaronder:

  • Constante medische controle.
  • 7 Dagen per week contactloze roomservice met gepersonaliseerd menu.
  • Medicatie ophaaldienst* met medisch voorschrift en levering op de kamer, in geval van positieve resultaten en quarantaine in het hotel.
  • Extra toiletartikelen (op aanvraag).
  • Gratis entertainment, spelletjes en activiteiten (inclusief Star Camp activiteitenpakketten voor kinderen) op de kamer.

* Waar wettelijk mogelijk en beschikbaar op basis van de bestemming en de medicatie.
Geldt voor alle klanten, ongeacht het boekingskanaal en in geval van het niet hebben van een andere verzekering die de in Travel At Ease aangeboden diensten dekt. Geldig voor verblijven tot en met 15 augustus 2021.