Goed verzekerd op reis
Goed verzekerd op reis
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Goed verzekerd op reis

Wij raden u met nadruk aan een reisverzekering en daarnaast een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee behoedt u zich voor de financiële gevolgen van ongeval, ziekte en annulering of (voortijdige) onderbreking van uw vakantie.

Reis- en annuleringsverzekeringen zijn grofweg in twee typen te onderscheiden, te weten een doorlopende en een kortlopende verzekering. Wanneer u gedurende het jaar vaker op vakantie en/of een weekendje weg gaat, is een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering veelal voordeliger dan een kortlopende verzekering. Gaat u een keer per jaar op vakantie dan is veelal een kortlopende verzekering goedkoper.

Verzekering afsluiten via Silverjet Vakanties


Uiteraard is Silverjet Vakanties u behulpzaam bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen. Via onderstaande link kunt u de gewenste verzekering afsluiten. Heeft u liever hulp van onze Luxury Travel Consultants? Wij helpen u graag, neemt u contact met ons op.

Sluit hier uw verzekering af

 

Reisverzekeringen

<p>Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materi&euml;le schade (bijvoorbeeld uw bagage) en persoonlijke schade (bijvoorbeeld ziekte of ongeval) die u tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt oplopen. Reisverzekeringen hebben doorgaans een basisdekking voor hulpverlening en dekking voor extra kosten die u moet maken als gevolg van schade.</p>

Annuleringsverzekeringen

<p>Een annuleringsverzekering is een verzekering die de kosten van een annulering volledig of gedeeltelijk dekt, wanneer u uw vakantie of weekendje weg door bepaalde gebeurtenissen of omstandigheden moet afbreken of annuleren. Bepaalde gebeurtenissen worden in de polis omschreven, maar u kunt denken aan omstandigheden als een ongeval of ziekte waardoor u niet kunt of mag reizen, overlijden van uzelf of van een familielid in de 1e of 2e graad.</p>