Top 5 Villa Vakanties Griekenland

Niets is zo fijn als een verblijf waar u volop kunt genieten van alle luxe, comfort en ruimte samen met uw vrienden of familie. Daarom hebben wij speciaal voor u een top 5 samengesteld met luxe villa’s in Griekenland die uitermate geschikt zijn voor een vakantie met een groter gezelschap. 

5* Ikos Olivia, Halkidiki

Wellicht bent u al bekend met het fameuse award-winnende ‘Infinity Lifestyle’ All Inclusive concept, maar tijdens een verblijf bij een Ikos resort wordt u volledig in de watten gelegd en kunt u genieten van hoogstaande all-inclusive. En genieten is waar het bij alle Ikos resorts om draait… Genieten met een hoofdletter G welteverstaan. 

Ikos Olivia  Ikos Olivia  Ikos Olivia

Zo zijn de menu’s in de restaurants samengesteld door diverse Michelin-sterrenchefs. Biedt de royale Spa een uitgebreid aanbod massages en schoonheidsbehandelingen en kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de kidsclub of zelfs exclusieve voetbaltrainingen volgen in de WK Football Academy.

Naast luxe kamers en suites beschikt Ikos Olivia ook over diverse bungalows welke uitermate geschikt zijn voor een luxe vakantie met het hele gezin. Wat dacht u van de Deluxe Bungalow Pool Suite? Met 2 aparte slaapkamers, een privé zwembad en volop privacy.

Bekijk hier de villa's van Ikos Olivia

6* Porto Zante Villas & Spa, Zakynthos

Het 6* Porto Zante Villas & Spa is een imposant boutique resort gelegen op het magische eiland Zakynthos. Het beschikt over 8 prachtige villa’s met een directe ligging aan het strand. De verfijnde keuken, vele faciliteiten en ultieme privacy maken uw verblijf tot een unieke ervaring!

Porto Zante  Porto Zante  Porto Zante

De 8 villa’s bieden maximale privacy en hebben een panoramisch uitzicht op de Ionische Zee. Daarnaast zijn zij van alle gemakken voorzien en beschikken zij naast een verwarmd zwembad ook over een heuse butlerservice. Voor de kinderen wordt een kamer apart ingericht met speelgoed en bordspelletjes. Indien gewenst kan er voor de veiligheid van de kinderen een omheining om het zwembad geplaatst worden.

Met villa’s van 85m² tot maar liefst 550 m² is er altijd wel iets naar uw gading. Het summum aan luxe ervaart u in de Imperial Spa Villa (tevens de grootste villa) welke geschikt is voor 8 volwassenen en 6 kinderen en bestaat uit 3 aparte villa’s die via de veranda’s met elkaar verbonden zijn. Daarnaast is er nog een gastenverblijf in het souterrain waar 4 personeelsleden kunnen verblijven. 

Bekijk hier het luxe Porto Zante

5* Elounda Gulf Villa's & Suites, Kreta

Het exclusieve complex 5* Elounda Gulf Villa’s & Suites ligt majestueus op een heuvel boven het pittoreske vissersdorpje Elounda op Kreta. De kleinschaligheid, oog voor detail, kwaliteit en het hoogstaande serviceniveau zal zelfs de meest veeleisende gast versteld doen staan. 

Elounda Gulf  Elounda Gulf  Elounda Gulf

Het resort beschikt over 2 restaurants waar gewerkt wordt met veelal lokale ingrediënten en groenten uit eigen tuin. Voor kinderen is er een kidsclub en een crèche. De Spa biedt een ruime keus aan massages en lichaamsbehandelingen die zowel in de spa als in uw villa kunnen worden gegeven. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor diverse experiences als wijnproeverijen, boottochten en zelfs een helikopter vlucht.

De 18 stijlvolle villa’s met privézwembad en 10 luxueuze suites zijn harmonieus ingericht en u zult zich hier snel thuis voelen.  Hier kunt u samen met vrienden of familie genieten van een welverdiende vakantie!

Bekijk hier de villa's van Elounda Gulf

5* Grecotel Mykonos Blu, Mykonos

Hip en trendy, daar staat het Griekse eiland Mykonos om bekend. Ook Grecotel Mykonos Blu is een hip hotel gelegen aan het strand van Psarou met trendy beachclubs. Het wordt omgeven door prachtige tuinen waarbij alle bungalows en villa’s uitzicht hebben op zee.  

Mykonos Blu  Mykonos Blu  Mykonos Blu

Het hotel biedt ook veel faciliteiten voor kinderen. Zo is er Grecobaby: hier kan men op voorhand allerhande attributen reserveren zoals: kinderstoelen, flessenwarmers, babyfoon en zelfs een step.  Voor de oudere kinderen vanaf 4 jaar is er de Grecoland Corner. Hier kunnen kinderen terecht voor spelletjes en creatieve activiteiten.

De bungalows en villa’s zijn geschikt voor zowel gezinnen als vrienden. Met name de Deep Blu Mansion is uitermate aantrekkelijk voor grotere gezelschappen. Deze villa beschikt over een eigen ingang, 4 slaapkamers, een groot zwembad op de begane grond, 3 terrassen met een jacuzzi en zelfs een butlerservice.

Bekijk hier het hippe Mykonos Blu

5* Andronis Concept Wellness Resort, Santorini

Dit prachtige boutique hotel is als één van de weinige op Santorini geschikt voor een luxe familievakantie. Met een prachtige ligging in Imerovigli kunt u iedere avond genieten van de meest magische zonsondergangen, iets waar dit eiland om bekend staat!

Andronis Concept  Andronis Concept  Andronis Concept

 Zoals de naam al doet vermoeden biedt het resort in de Kallos Spa een uitgebreid pakket schoonheids- en wellnessbehandelingen aan. Daarnaast diverse yogalessen  en detoxmaaltijden die in het restaurant speciaal voor  u worden bereid. Wat het allemaal zo leuk maakt is dat de kinderen hier ook kunnen genieten van verschillende behandelingen is er namelijk een Kids Spa menu! Ook kunnen zij deelnemen aan de yogalessen.

Het hotel heeft 27 sfeervolle, in lokale stijl gebouwde suites en villas. Zo beschikt de Fabulous Suite over 2 aparte slaapkamers en een zwembad. Ideaal voor een ontspannen vakantie met het hele gezin!

Bekijk hier het luxe wellness resort Andronis Concept