Speciaal aanbevolen
 Top design hotel
 Rustige ligging
 Speciaal aanbevolen
 Top design hotel
 Rustige ligging

v.a. € 2.380, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden View Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 07-10-2024

5* Farol Hotel, Costa Lisboa

Dit design hotel is ondergebracht in een landhuis uit de 19e eeuw en kent door haar zorgvuldig gebalanceerde inrichting in combinatie met een warm onthaal een huiselijke sfeer. Door de kleinschaligheid van het hotel geeft men hier nog echt persoonlijke aandacht aan de gasten. Al lopend door het hotel treft u overal moderne kunstobjecten aan gecombineerd met een typerende stijl zoals bekend van Marilyn Monroe.

Faciliteiten

Vanuit de lobby trekt het uitzicht meteen de aandacht en wanneer u de tuin inwandelt dan lijkt het of u op Ibiza bent. Neem een duik in het zwembad of ga heerlijk loungen op een van bedden met uitzicht op zee, begeleid door de klanken van rustgevende loungemuziek. Op het terras geniet u van een heerlijke koffie in de ochtendglorie of een cocktail bij ondergaande zon.

Wine & Dine

Voor het diner is er The Mix waar chef Hugo Silva de naam van het restaurant eer aan doet door mediterrane smaken en verse lokale producten samen te brengen in een gastronomische ervaring voor alle zintuigen. Voor verse sushi hoeft u niet naar Japan te reizen want Sushi Master Nuande Pekel bereidt de meest verse sushi en sashimi terwijl de zon in Cascais langzaam in zee zakt.

Kamers & Suites

De 33 kamers zijn gelegen in het 19e-eeuwse landhuis of in de aangrenzende nieuwe vleugel, alle in een moderne individuele stijl. De standaard kamers bieden tuinzicht en enkele beschikken over een terras maar voor een echte Farol ervaring kiest u voor een kamer met zeezicht of één van de junior suites. De Designer kamers zijn ontworpen door lokale ontwerpers en dompelen u onder in de wereld van haute couture.

Garden View Kamer

ca. 21 m², maximaal 2 volwassenen Stijlvolle kamer met tuinzicht. Enkele kamers beschikken over een balkon.

Sea View Kamer

ca. 21 m², maximaal 2 volwassenen Modern ingerichte kamer met zeezicht.

Design Kamer

ca. 24 m², maximaal 2 volwassenen Ruime designkamers, ingericht door Portugese modeontwerpers, in de sfeer van haute couture.

Junior Suite

ca. 26 m², maximaal 2 volwassenen Sfeervol ingerichte junior suite met een groot venster of een balkon. Beide met panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here