v.a. € 1.761, - p.p.

  • Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, transfers/autohuur en 7 overnachtingen.
  • Tweepersoonskamer Comfort
  • Vertrekdatum 01-10-2020

4* Petra Kai Fos Boutique Hotel , Peloponnesos

De regio Mani ligt op het meest zuidelijke puntje van het Griekse vasteland. De oorspronkelijke inwoners van Mani stammen af van de Spartanen en hebben altijd met enorme hartstocht hun land verdedigd tegen de Romeinen, Franken en Turken.
Itilo is een goed bewaard, pittoresk dorpje uit het Myceense tijdperk, dat volgens Homerus schepen leverde voor de Trojaanse oorlog. Aan de zuidkant van het dorp ligt een oud, nog steeds goed begaanbaar pad dat uitkomt bij de baai en een voormalig piratennest. U vindt in Itilo oude stenen huizen, smalle paadjes en eeuwenoude kerkjes. Het strand is een combinatie van zand en kiezel

Faciliteiten

Het resort is gebouwd in de traditionele stijl van Mani met stenen, houten balken en lokale materialen. Vanuit de infinitypool is het uitzicht over de baai van Itilo ronduit spectaculair te noemen.

Wellness

Een absolute must is een bezoekje aan de Ioni Spa. Hier wordt puur gebruik gemaakt van natuurlijke producten in een rustgevende omgeving.

Wine & Dine

Anerousa: chef-kok Christoforos Peskias bereidt overheerlijke traditionele recepten uit Mani met hoogwaardige lokale ingrediënten. Uiteraard vergezeld van een indrukwekkende wijnkaart met de beste lokale wijnen.

Kamers & Suites

De 23 Suites en Kamers beschikken over balkon of terras met zeezicht, airconditioning, soundproof, LCD-tv, minibar, Nespresso-apparaat, theezetfaciliteiten en kluisje. Grote badkamer met douche/bad, badjassen & slippers.

Tweepersoonskamer Comfort

Tweepersoonskamer Comfort

ca. 24-30 m², maximaal 2 personen
Fraaie kamer waarin de originele lokale architectuur in terugkomt.  King- of twee aparte bedden met zitje en balkon.

Tweepersoonskamer Superior

Tweepersoonskamer Superior

ca. 25-31 m², maximaal 2 personen
Ruime kamer waarin de originele architectuur van Mani behouden is gebleven, met twee single bedden of kingsizebed, en balkon.

Tweepersoonskamer Executive

Tweepersoonskamer Executive

ca.  27 - 33 m², maximaal 2 personen
Ruime kamer waarin de originele architectuur van Mani behouden is gebleven, met twee single bedden of kingsizebed, terras met houten dek en ligstoelen.

Driepersoonskamer

Driepersoonskamer

ca.  27 - 33 m², maximaal 3 personen 
Ruime kamer waarin de originele architectuur van Mani behouden is gebleven met  1 single plus een kingsizebed en balkon.

Junior Suite

Junior Suite

ca.  43 m², maximaal 4 personen
Ruime suite met aparte woon- en slaapkamer  waarin de originele architectuur van Mani behouden is gebleven,  met kingbed  en  twee single bedden, en balkon.

Loft Suite

Loft Suite

ca.  50 m², maximaal 4 personen
Ruime mezzanine suite met aparte woonkamer op de begane grond met een ingebouwd bed en de slaapkamer heeft een kingsizebed, en een balkon.

Ligging

Calendar here