Corona reisadvies Frankrijk
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Royal Champagne Hotel & Spa, Champagne

Te midden de mooie Champagne streek, die uiteraard wereldwijd gekend staat voor de productie van de sprankelende godendrank, is een van de beste hotels van Frankrijk gevestigd. Welkom in Le Royal Champagne,een luxe hotel die uw verwachtingen zeker zal overtreffen. Bereikbaar met de wagen, maar ook per trein of zelfs via (privé) vliegtuig. De Champagne streek is een zeer aangename regio, met veel lokale marktjes, wijnboeren waar u desgewenst een bezoek en een proeverij kan maken. Vanuit het hotel heeft u een prachtig panorama van de vele wijngaarden. Het hart van de Champagne streek, het stadje Reims is gelegen op20 minuten.

Faciliteiten

Opgetrokken als een amfitheater dat over de wijngaarden uitkijkt,met modern en klassevol interieur. Mooie receptie met zithoeken en een gezellige bar. De concierge van het hotel kan voor u excursies uitstippelen en er is eveneens de mogelijkheid tot het huren van (elektrische) fietsen.

Wellness

Er is een grote spa en wellness, met verwarmd binnen- en buitenzwembad, fitness,yoga kamer, 7 behandelingskamers, jacuzzi, sauna en hamam.

Wine & Dine

Naast de gezellige bar op het groot panoramisch dakterras, zijn er twee restaurants en een chef’s table die allen onder de supervisiestaan van de sterrenchef Jean-Denis Rieubland.

Le Royal: Een gastronomisch diner
Le Bellevue: Een bistro keuken
The chef’s table: Dineren terwijl u de chef aan het werk ziet in zijn keuken (ruim opvoorhand te reserveren).

Kamers & Suites

De 47 junior suites en suites zijn zeer smaakvol ingericht met steen en hout, perfect passend bij de omgeving. Allen kijken ze uit over de wijngaarden. Elke junior suite en suite heeft een schrijftafel, satelliet televisie, kluisje, koffiezet, loungehoek, minibar met gratis softdrinks, een terras waar u kan genieten van een mooi uitzicht en een badkamer met douche, bad en hermes badproducten.


Ligging


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here