Frankrijk
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Frankrijk

Hoort u de krekels al zingen? Associeer dit geluid met het uitzicht van de prachtige lavendelvelden in de Provence en droom weg. Proef de Provençaalse gerechten, wijnen en zongerijpte producten…
Adem de geur in van de zee en geniet van de zonnestralen…
Wij beloven het: Zuid-Frankrijk zal uw zintuigen prikkelen.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Uw vakantie in Frankrijk

Frankrijk, een van de mooiste en meest veelzijdige landen ter wereld, is niet voor niets de populairste toeristische bestemming wereldwijd. Haar landschappen, gastronomie en culturele rijkdom zijn onevenaarbaar.


Hotelvoorzieningen

De kidsclubs zijn in de meeste hotels gratis en geopend tijdens de schoolvakanties. Bij de meeste hotels zijn de niet-gemotoriseerde watersporten en sporten aan land ook gratis met uitzondering dat ’s avonds de verlichting van de terreinen betaald moet worden. Gemotoriseerde watersporten en een babysit zijn normaliter tegen betaling. Vaak is er ook gratis toegang tot de Wellness. In de beschrijvingen van de hotels vindt u de uitzonderingen op de hierboven beschreven algemene regels. De restaurants in de hotels zijn in vele gevallen seizoengebonden geopend en sluiten hun deuren buiten het seizoen.


Tips

De hotels aan de Côte d’Azur bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen.