Patmos

Luxe vakanties Patmos

Patmos is de verborgen parel van Griekenland, kleinschalig, trendy en bohemian.

 • BoutiqueCulinairDesign

  Patmos Aktis Suites & Spa

  Grikos - Patmos - Griekenland

  Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Wellness
  Wellness
  Strand
  Ambiance
  BoutiqueCulinairDesign

  Patmos Aktis Suites & Spa is een kleinschalig boutique hotel met een bijzondere ambiance en een indrukwekkend uitzicht over de baai van Grikos. In Patmos Aktis Suites & Spa gaan luxe en totale ontspanning hand in hand.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Op ca. 2,5 uur varen van Kos ligt het eilandje Patmos, de verborgen parel van Griekenland. Bekend van een dagexcursie vanuit Samos of Kos, maar voor een vakantie nog redelijk onbekend. Toch is Patmos jaren geleden al ontdekt door vele wereldsterren, die hier een villa kochten en heerlijk vakantie konden vieren in een omgeving van anonimiteit.

Bij aankomst op het eiland in het havenplaatsje Skala, proeft u direct de aparte sfeer. Wanneer u door de smalle straatjes achter de havenfaçade wandelt, ziet u bijzonder leuke winkeltjes van Griekse designers en kunstenaars. Maar ook culinair is Patmos een verrassing, exclusieve restaurants als Benetos en Pleiadis maken dat duidelijk, bekende chef-koks zwaaien hier de scepter en creëren moderne gerechten gestoeld op eeuwenoude Griekse recepten. Een must see is natuurlijk Chora, een pittoresk witgepleisterd stadje met het Johannesklooster en geplaatst op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Op Patmos selecteerden wij Patmos Aktis Suites & Spa, heerlijk gelegen aan de baai van Grikos.


Hotelvoorzieningen

In de Griekse strandhotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur
De hotels op Patmos bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een aantal dagen een auto te huren en deze bij uw hotel te laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Combinatiereis Kos & Patmos
Maak de combinatie van Kos & Patmos: Kos, het eiland van Hippocrates en bekend als fietseiland is heel goed te combineren met het kleinschalige en trendy Patmos waar het bekende Johannesklooster op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
12° 13° 14° 17° 21° 24° 26° 28° 25° 21° 17° 14° Gemiddelde temperatuur
15° 14° 16° 16° 18° 22° 25° 26° 23° 22° 20° 17° Water temperatuur
4 5 6 8 10 12 12 11 10 8 6 4 Zon uren
9 7 6 4 2 1 0 0 1 4 5 9 Neerslag dagen