La Gomera

Luxe vakanties La Gomera

La Gomera is een van de kleinere eilanden van de Canarische archipel en bestaat vooral uit een afwisselend berglandschap met fraaie natuur.

 • ActiveGolfGroene Hotels

  Jardin Tecina

  Playa Santiago - La Gomera - Canarische Eilanden

  Algemeen
  Exterieur
  Exterieur
  Exterieur
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Sport en Spel
  Wellness
  Wellness
  Wellness
  Wellness
  Kinderen
  ActiveGolfGroene Hotels

  Hotel Jardín Tecina is fraai gelegen in Playa de Santiago, in het zuiden van het vrijwel ongerepte eiland La Gomera. Geniet hier van mooie uitzichten, ver weg van de dagelijkse sleur.

  Bekijk ›

  v.a. € 971, - p.p.


  30-mrt-2022
  7 nachten
  2 personen
  Tweepersoonskamer
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Hier komt men vooral om van de rust te genieten.Geniet zoals u wilt, ver weg van de dagelijkse sleur.

Een bezoek aan Mirador de Abrante is zeker de moeite waard; een fraai uitzichtpunt op een klif in het noorden van La Gomera met een gedeeltelijke glazen vloer, waar u het gevoel krijgt boven de rotsen te zweven terwijl u van het uitzicht op het landschap en de zee geniet.

Playa de Santiago is een bekende badplaats waar zich het Jardin Tecina bevindt met zijn in lokale bouwstijl gebouwde bungalows.

De overtocht vanuit Los Cristianos op Tenerife naar de haven van San Sebastian op La Gomera bedraagt
per ferry ca. 50 minuten.Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts op de Canarische Eilanden kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.


Tips

Autohuur
De hotels La Gomera bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.