Chiang Rai

Luxe vakanties Chiang Rai

Het uiterste noorden van Thailand wordt veelvuldig aangeduid met haar ooit beruchte bijnaam van de ‘Gouden Driehoek’: het drielandenpunt waar Thailand, Laos en Myanmar bij de Mekong-rivier samenkomen en in de jaren van de Vietnam Oorlog uit de vorige eeuw de belangrijkste producent van opium en heroïne ter wereld.

 • ActiveAdults OnlyAll InclusiveBoutiqueCulinair

  Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

  Deluxe

  Chiang Rai - Thailand

  Algemeen
  Exterieur
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Wellness
  Wellness
  Excursies
  Ambiance
  Ambiance
  ActiveAdults OnlyAll InclusiveBoutiqueCulinair

  Verscholen tussen weelderige jungle en machtige rivieren met een panoramisch uitzicht over de Mekong, Birma en Laos ligt het Four Seasons Tented Camp.

  Bekijk ›

  v.a. € 5.632, - p.p.


  10-dec-2021
  3 nachten
  2 personen
  Superior Tent
  All-inclusive
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Chiang Rai Thailand in luxe hotels en resorts

In het Thaise deel van de Gouden Driehoek is de productie van opium en heroïne inmiddels grotendeels dan wel volledig aan banden gelegd. U komt van alles over de roemruchte geschiedenis van deze streek te weten tijdens een bezoek aan het House of Opium in de plaats Chiang Saen, het centrum van de Gouden Driehoek.

Voor een optimale Gouden Driehoek ervaring raden wij aan om minimaal 2 nachten in een van de door ons geselecteerde resorts te verblijven. Bijvoorbeeld in het Four Seasons Tented Camp een 'once in your lifetime' experience of in het idyllische Anantara Golden Triangle.


Hotelvoorzieningen

In de door ons geselecteerde Thaise hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort dient u hier in de regel ook voor te betalen. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende resorts.