Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai

Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai

De bruisende hoofdstad Bangkok, de Golden Triangle, het voormalige centrum van de opiumhandel en het levendige Chiang Mai zijn de perfecte plaatsen om te genieten van de fascinerende cultuur van Thailand. U verblijft in de gerenommeerde Four Seasons Hotels.

Golden Triangle  Chiang Mai  Chiang Rai

Dag 1-2: Amsterdam - Bangkok
U vliegt per KLM naar Bangkok, waar u in de loop van de ochtend op dag 2 zult aankomen en per privétransfer naar Four Seasons Bangkok wordt gebracht, waar u 2 nachten zult verblijven.

Dag 3: Bangkok
Na het ontbijt bezoekt u het indrukwekkende Grand Palace en het grootste heiligdom van Thailand, de Emerald Buddha in Wat Phra Kaeo. Uiteraard ontbreekt een bezoek aan Wat Po met zijn enorme liggende Boeddha niet. Lunch in een lokaal restaurant voordat u terugkeert naar het hotel.

Dag 4: Bangkok - Chiang Rai
Een korte ochtendvlucht brengt u naar het noorden van het land. Vervolgens privétransfer en tocht per longtailboot naar Four Seasons Tented Camp Golden Triangle. Thailand, Laos en Myanmar delen hier een rivier: de Mekong. Chiang Rai ligt dicht bij de Golden Triangle, het voormalige centrum van de opiumhandel. De regering heeft de opiumproductie in 1902 uitgeroeid en tegenwoordig zijn de velden de thuisbasis van theeplantages en fruitboomgaarden. Voor een kijkje in de donkere geschiedenis van deze regio kunt u de ‘Hall of Opium’ bezoeken, een ultramodern museum met interactieve displays en video’s. U krijgt een spookachtige indruk van de geschiedenis van de drugshandel. U verblijft 2 nachten in het Four Seasons Tented Camp op basis van all-inclusive.

Dag 5: Chiang Rai
Het Four Seasons Tented Camp ligt op een unieke locatie verscholen tussen weelderige jungle en machtige rivieren met een panoramisch uitzicht. U kunt deelnemen aan ontmoeting met olifanten en trektochten door de jungle (inclusief).

Dag 6: Chiang Rai - Chiang Mai
Een schitterende tocht brengt u in ca. 4 uur naar het Four Seasons Resort Chiang Mai. Dit indrukwekkende resort is een bezienswaardigheid op zich: droomachtige paviljoens gelegen in uitgestrekte rijstvelden van de mystieke Mae Rim Valley. U verblijft 3 nachten op basis van logies/ontbijt.

Chiang Mai    Chiang Rai   Four Seasons Chiang Rai

Dag 7: Chiang MaiCombi Bangkok-Chiang Mai- Chiang Rai
Nog voor het ontbijt brengt u een bezoek in de Wat Srisoda tempel. U ervaar een levensstijl in de stad door ‘s ochtends vroeg een aalmoes aan te bieden aan boeddhistische monniken. Terugkeer naar het hotel voor ontbijt. Vervolgens bezoek aan de ruïne van de oude stad Wiang Kum Kam. Aansluitend een boottocht langs de Ping-rivier van ongeveer 45 minuten. Terugkeer naar het hotel.

Dag 8: Chiang Mai
Vandaag kunt u genieten van de faciliteiten van het resort. U kunt ook gebruik maken van de shuttleservice naar het centrum van Chiang Mai.

Dag 9: Chiang Mai - Bangkok - Amsterdam
In de loop van de ochtend transfer naar de luchthaven voor de vlucht via Bangkok naar Amsterdam. Dezelfde avond arriveert u op Schiphol.

Verlenging naar het strand vanuit Chiang Mail mogelijk.
Er zijn directe vluchten naar de eilanden Phuket en Koh Samui voor een strandverlenging in een van onze gepubliceerde hotels.

Note: Verblijft u 3 nachten in het Four Seasons Tented Camp van 11 april t/m 31 oktober 2021 dan zijn 2 nachten op basis van logies inclusief in een ander Four Seasons hotel in Thailand. Vraag onze luxury travel consultents voor meer informatie.

Bangkok - Chiang Rai - Chiang Mai: 9-daagse privéreis

Indicatieprijs per persoon nov '21 jan '22 feb '22 mrt '22 mei '22  
Tweepersoonskamer € 6.685,- € 6.685,- € 6.685,- € 6.685,-  € 5.873,-  

Overnachtinghotels    
Bangkok Four Seasons Bangkok 5* Deluxe
Chiang Rai Four Seasons Tented Camp Golden Triangle 5* Deluxe
Chiang Mai Four Seasons Resort Chiang Mai 5* Deluxe


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Bangkok, Bangkok - Chiang Rai en Chiang Mai - Bangkok.
- Inclusief luchthavenbelasting
- Executive Lounge Schiphol
- Privéchauffeur/gids in Thailand en alle beschreven excursies
- 7 overnachtingen: 2 nachten in Bangkok in een Deluxe Kamer o.b.v. logies/ontbijt, 2 nachten in de Golden Triangle in een Superior Tent o.b.v. all-inclusive en 3 nachten in Chiang Mai in een Garden Paviljoen o.b.v. logies/ontbijt.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: