Bangkok - Golden Triangle

Maak kennis met de 'Golden Triangle' in het noorden van Thailand. U Bezoekt de prachtige Witte- en Blauwe Tempel, het Hall of Opium museum en vaart per long-tail-boat over de Mekong-rivier..

Golden Triangle  Chiang Rai  Golden Triangle

Dag 1: Bangkok - Chiang Rai
Voor vertrek van uw vliegreis naar Chiang Rai en na aankomst, staat er een privétransfer voor u klaar. Naast de prachtige omgeving van noord Thailand, bezoekt u in de namiddag de indrukwekkende Wat Rong Khun, onder Nederlanders beter bekend als de Witte Tempel, een moderne boeddhistische tempel uit 1997 en ontworpen door Chalermchai Kositpipat. De witte kleur staat voor de reinheid van Boeddha. Naast de Witte Tempel, bezoekt u ook de minder bekende, in 2016 geopende Blauwe Tempel, Wat Rong Seur Ten. Dit tempelcomplex is kleiner, maar de diep blauwe kleur en de vele goudkleurige beschilderingen, zijn een bezoek zeker waard.

Dag 2: Chiang Rai
Een rit naar de Gouden Driehoek brengt u naar een uitkijkpunt voor een prachtig uitzicht waar de bergen van Laos, Myanmar (Birma) en Thailand samensmelten. Hier komen ook de machtige Mekong rivier en Ruak rivier samen. Vervolgens maakt u een opwindende tocht per long-tail-boat op de Mekong en nadert de grens van Myanmar en Laos. De volgende halte is de aan de oevers van de rivier gelegen oude hoofdstad, Chiang Saen. The Hall of Opium is een ultramodern museum met interactieve displays, video en multimedia waar u een spookachtige indruk zult krijgen van de geschiedenis van de drugshandel, de natuurlijke eigenschappen en het meer dan 5000 jaar oude gebruik van opium. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Dag 3: Chiang Rai - Bangkok
Na het ontbijt, verlaat u het hotel en keert u per privétransfer terug naar de luchthaven van Chiang Rai. Afhankelijk van uw verdere reisplannen, vliegt u naar een volgende bestemming. Ontbijt is inbegrepen.


Bangkok - Golden Triangle: 3-daags privé-arrangement

Indicatieprijs per persoon            
Tweepersoonskamer € 536,-          

Overnachtinghotels    
Chiang Rai The Riverie Hotel 4*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:
- 2 overnachtingen in The Riverie hotel o.b.v. 2 pers. in een Deluxe Kamer (tuinzicht)
- Programma en maaltijden volgens beschrijving
- Binnenlandse vlucht Bangkok-Chiang Rai in economy-class
- Privétransfers ter plaatse

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht