Travel in Style Magazine
Travel in Style Magazine
 Al 25 jaar luxury travel ervaring
 24/7 bereikbaarheid
 Ontzorg-garantie
 Persoonlijk advies op maat
 Met een 9,1 gewaardeerd

Travel in Style Magazine

Vlieg deze winter samen met Silverjet en Emirates naar Dubai of reis door naar een ander Silverjet-paradijs. In de tweede editie van ons mangazine belichten wij een aantal bestemmingen die een zeer goede verbinding hebben met Emirates vanuit Dubai. Deze parels zijn parels op zich en verdienen met recht een plek in dit magazine.

Bekijk het aanbod hieronder of blader door het online magazine en droom lekker weg vanuit uw luie stoel!
Wilt u het magazine thuis ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om het magazine te bestellen.

Madinat Jumeirah Dubai

Kies voor een Luxe Jumeirah hotel bij Silverjet en geniet in een resort of hotel op fraaie locaties. Boek hier

Jumeirah hotels

Waldorf Astoria Dubai

Dit prestigieuze hotel biedt een stijlvolle ambiance, eersteklas restaurants en een hoog serviceniveau. Door de bevoorrechte ligging op Palm Jumeirah biedt het Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah een schitterend uitzicht op de Arabische Golf en de skyline van Dubai.

Waldorf Astoria Dubai

Six Senses Laamu Malediven

Six Senses Laamu op de Laamu-Atol (Malediven) is een bijzonder stijlvol resort in harmonie met de natuur gebouwd en biedt een uitermate zorgvuldige en discrete service. Een exclusieve oase voor een geweldig verblijf.

Six Senses Lamuu

Anantara Dhigu Maldives Resort

Anantara Dhigu Maldives biedt uitmuntende service en alle luxe voor een compleet verzorgd verblijf. Rust en ontspanning vormen de belangrijkste ingrediënten voor een zorgeloze vakantie.

Anantara Dhigu Maldives

LUX* Grand Gaube Mauritius

Het ruim opgezette Hotel LUX* Grand Gaube in het noordoosten van Mauritius ligt aan 2 mooie zandbaaien. De vele kinderactiviteiten en een fraaie Spa maken dit hotel ideaal voor een familievakantie.

LUX* Grand Gaube

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve Bali

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve, biedt u alle comfort en persoonlijke service die u van een Ritz-Carlton gewend bent en die nodig is voor een ultieme vakantiebelevenis.

Mandapa, Bali

Emirates, Fly Better

Omdat comfort voorop staat bij Emirates, past het uitstekend bij Silverjet. Zo heeft deze maatschappij geweldige lounges met een service die uw verwachtingen overtreft, optimale service aan boord en klantvriendelijke check-inprocedures

Emirates, Fly Better