Luxury Travel Consultant Nanda

Maak kennis met Nanda, een van onze Luxury Travel Consultants. Zij staat al ruim 20 jaar voor u klaar om u te ontzorgen en die droomvakantie tot in het kleinste detail te regelen. 

“Na het volgen van een toeristische opleiding ben ik ruim 30 jaar geleden begonnen als reisadviseur. Nadat ik de nodige ervaring had opgedaan ben ik mijn eigen reisorganisatie gestart welke gespecialiseerd was in rondreizen door Indonesië. Mijn roots liggen in Indonesië, dus dit was voor mij de uitgelezen kans om kennis te maken met dit prachtige land. En ik kon de mooie plekjes laten zien aan andere reizigers. Java, Bali, Lombok, Sulawesi en Gili Trawangan heb ik in de jaren 90 allemaal bezocht. 

Na dit mooie avontuur in Indonesië ben ik met mijn man afgereisd naar Zakynthos waar wij lange tijd hebben gewoond. Mijn man was duikinstructeur en ik werkte in de keuken en achter de bar van de duikbasis. Een fantastische ervaring!

Inmiddels werk ik al ruim 20 jaar met veel plezier bij Silverjet. Binnen Europa heb ik de meeste bestemmingen en hotels bezocht. Mijn allereerste Silverjet-inspectiereis was naar de Costa del Sol. De luxe en weelde overvalt je dan wel, maar inmiddels ben ik hieraan gewend en al ik zeg ik zelf misschien zelfs wel een beetje verwend.

Buiten Europa heb ik onder meer Bali, Dubai, Thailand, Jamaica, de Dominicaanse Republiek en de Malediven mogen bezoeken. En die laatste bestemming was toch wel mijn mooiste reiservaring voor Silverjet. Daar komen de clichés, maar hier beleeft u echt ‘a once in a lifetime experience’! Een paradijs op aarde, ik kan niets anders zeggen. Pure luxe in charme en service; barefoot luxury ten top!

Naast reizen met Silverjet mag ik ook graag reizen met mijn man en kinderen. Voor ons staan zowel Ibiza als Chipiona aan de Costa del Sol op één. De terrasjes, tapas, wijntjes, het niets moeten en alles mogen onder de Spaanse zon. Heerlijk! Daarnaast is het mijn droom om mijn kinderen kennis te laten maken met Indonesië, maar ook Auschwitz en Jeruzalem staan nog op ons verlanglijstje. 

Bij Silverjet heeft u keuze uit een breed aanbod. Voor iedere doelgroep kunnen wij Nandaeen passend hotel vinden. Mocht u straks weer willen (/kunnen) reizen en advies nodig hebben bij het realiseren van uw droomvakantie dan sta ik graag voor u klaar!

Tot gauw aan de telefoon!”

Nanda